Andra a povestit că a fost cerută în căsătorie de prezentatorul tv în mai multe rânduri, în locuri diferite, unul mai inedit ca altul. Invitată la Ziua PROFM, artista „a dat tot din casă”. Mai mult, ea a dezvăluit că și-ar dori foarte mult să meargă din nou în fața altarului pentru a-și reînnoi jurămintele de iubire.

andra maruta (1)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ‘ce-ar fi să ne căsătorim?’. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis ‘Da’ la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la PROFM.

În cadrul aceluiași interviu, Andra a mărturisit că la ce greutate a ajuns, mărturisind că în pandemie s-a îngrășat 10 kilograme.

Cântăreața a spus că iubește mâncarea și că în ultimii doi ani și-a descoperit veleități de bucătar pe care nu știa că le are.

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mai mănânc, îmi place mâncarea”, a spus Andra, cu zâmbetul pe buze, în discuția cu Bogdan și Ralu de la Pro FM.


Cătălin și Andra au devenit soț și soție în 2008, la Târgul Jiu, iar pe 23 august vor aniversa 14 ani de la nuntă. Ei au împreună doi copii, Eva (6 ani) și David (11 ani).