Așa au gândit Andra și Cătălin Măruță și au ales o destinație din România unde coronavirusul încă nu s-a cuibărit.

E vorba despre Delta Dunării, un loc în care întreaga familie se simte ca peștele în apă.

Andra a și postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din vacanță și e limpede că întreaga familie se distrează pe cinste.

intreaga-familie-e-in-DeltaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Andra, Cătălin, David și Eva se află la Sulina, iar imaginile din vacanță îi surprind cun gura până la urechi, pe un fundal sălbatic, la care visează milioane de români.

Toți fanii se bucură pentru ei și îi felicită pentru destinația aleasă și pentru bucuria pe care o emană. Câțiva îi cercetează însă atent și, dacă în cazul Evei e limpede că seamănă cu amândoi părinții, în cazul lui David lucrurile nu sunt eloc clare.

Cineva spune că e bucățică ruptă din mama sa, având inclusiv gropițele acesteia: ”Minunați copii. Băiețelul seamănă bine cu mama… are gropițe in obraji”. Altcineva lansează o altă ipoteză, destul de interesantă: ”Ce seamana David cu fratele Andrei, perfect copie la indigo, Eva seamana cu voi, dar David deloc, l-am urmărit de mic și tot asa imi pare ca seamana cu fratele Andrei, cel ce canta muzica populara perfect”.

Vezi și Ce studii are, de fapt, Andra. Aceasta este meseria ei!

Citește și:

Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit patru ani de la nuntă

Andreea Marin a răbufnit pe facebook după ce a fost criticată că poartă mască: „Din cauza inconstientei și a nepăsării celor…”