Andra a mărturisit luni că ea și Cătălin au împlinit 12 ani de când s-au cununat civil și sunt foarte fericiți. Orice bărbat ar vrea să audă de la partenera lui de viață cuvintele artistei, care mărturisește că este norocoasă că a făcut pasul cel mare alături de Cătălin Măruță, și la fiecare sărbătoare alături de el are emoții ca în prima zi de căsătorie.

„De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus „Da!” la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”, a mărturisit Andra.

Andra-cu-familia-ei-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„La mulți ani, plini de fericire și zâmbete, împreună. Sunteți cel mai frumos exemplu de iubire!”La mulți ani! Va iubim! Cel mai frumos cuplu din România”, ” Andra,felicitări!!!Să fii mereu împlinită alături de Maruță și de copii! ”, „ Felicitări,dragii mei!Formați un cuplu superb!”, au câtevadintre urările internauților.

Artista și prezentatorul TV au mărturisit în numeroase rânduri că vor să mai facă un copil, iar toată lumea așteaptă să facă marele anunț, însă până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

Andra și Cătălin Măruță și-ar mai dori un copil!

„Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra într-un interviu pentru Libertatea.

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu din anul 2005 și au împreună doi copii, pe David, care a venit pe lume pe 16 martie 2011, și pe Eva, care a împlinit, luna trecută, vârsta de cinci ani.  

Citește și: