Poate cea mai populară familie din online, căci toți patru au conturi de Instagram, TikTok, Facebook și Youtube, „Măruții” fac content și din vacanță. Se află în Marbella, Spania, unde se filmează unii pe ceilalți, postează poze superbe și InstaStories simpatice. Mămica Andra a confiscat însă toate inimioarele de pe Instagram, căci s-a pozat în costum de baie, un gest rar pentru solistă. Andra apare în vacanță într-un costum de baie negru, cu volănașe și broderie, care îi vine de minune.

Andra s-a pozat în costum de baie

„Câtă fericire încape în doi copii zâmbăreți și bronzați? Fiecare vacanță cu ei, indiferent de destinație, este o sărbătoare! Sunt foarte recunoscătoare pentru astfel de clipe!”, a scris Andra în dreptul acelui calup de fotografii. „Ultima poză e superbă”, i-au scris fanii, făcând referire la imaginea cu ea în costum de baie.

„oate pentru că m-am născut într-o zi de vară, mi se umple sufletul de bucurie când simt soarele pe piele! Vă îmbrățișez!”, a mai spus solista, care pe 23 august va împlini 36 de ani.

vacanta-andra-maruta-9SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Andra a recunoscut că a ținut dietă după ce a ajuns la 70 kg

Andra a povestit la televizor că a decis să înceapă o dietă după ce a văzut rezultatele la sora ei. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea a putut, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea. Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Și nu mai ardeam caloriile ca înainte. Kilogramele s-au tot adunat, am ajuns la 70 de kilograme. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fac pasul ăsta. Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”, a declarat Andra în emisiunea „La Măruță’.

Citește și: VIDEO Eva Măruță, din nou virală pe TikTok: „Tati, dă-l afară din mașină!”

Citește și: Carmen Harra prezice divorţul anului, dintre Măruţă şi Andra: ”Ei nu sunt suflete pereche”. Semnul care i-a dat de gândit clarvăzătoarei