Îndrăgita cântăreață este una dintre puținele vedete care nu au apelat la operații estetice sau injecții cu botox și nu se sfiește să se afișeze fără pic de machiaj.  Deși mulți fani i-au apreciat naturalețea și faptul că nu se ferește să se arate așa cum e, alții mai răutăcioși i-au aruncat niște cuvinte răutăcioase pe care nicio femeie nu ar vrea să le audă.

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi

Mulți s-ar întreba cum reusește să le facă pe toate. Este prezentatoare TV, artistă, mamă, are un program full și reusește să aibă succes pe toate planurile, fiind una dintre cele mai apreciate vedete de la noi și având o voce de aur. Dar desigur mereu se găsesc oameni care să-și exprime nemulțumirile și să aibă ceva de comentat.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Andra s-a fotografiat  acasă fără machiaj și fără să fie coafată și aranjată, așa cum s-au obișnuit oamenii să o vadă la TV, încercând să le transmită fnailor un mesaj pozitiv, având în vedere perioada grea prin care trecem lunile acestea. „Singurul lucru bun al acestei perioade este că reînvăţăm să ne bucurăm de lucrurile simple. Din criză asta vom ieşi cu toţii mai înţelepţi. Aveţi grijă de voi!”, le-a transmis Andra fanilor.

Andra-e-foarte-frumoasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Artista, în vârstă de 33 de ani,  apare în imagini într-o cămașă largă, în carouri, fără machiaj și cu mănuși în mână, gata echipată pentru a începe curățenia prin curte și prin casă, însă unii internauți au taxat-o dur pentru look-ul ei.


„Ce bătrâna ești!!! Zici că ai 48 de ani”, „Andra câte riduri poți avea, o doamne! Pari foarte bătrână””, i-au scris câțiva răutăcioși.

Andra nu a părut deloc deranjată de replicile răutăciose, ba chiar a postat și mai des imagini cu ea nemachiată alături de un mesaj pentru cei care o critică: „Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă!”.

Citește și:

Cum arăta apartamentul din New York al lui Jennifer Lawrence

Monica Davidescu a împlinit 48 de ani! Aurelian Temișan i-a făcut cea mai frumoasă urare