Una dintre cele mai îndrăgite soliste din România, Andra, va urca pentru prima dată după naștere pe scenă la evenimentul Media Music Awards, de la începutul lunii septembrie.

Cântăreața Andra va susține pe 3 septembrie la Sibiu un recital mult așteptat de fanii ei, fiind prima apariție publică după nașterea micuței Eva Maria Ioana. Fetița este al doilea copil al Andrei, alături de băiețelul ei, David.

Andra a fost la edițiile trecute ale Media Music Awards unul dintre cei mai premiați artiști din țara noastră. În 2014, ea a câștigat trei premii (Best Rock – VUNK feat. Andra – „Numai la doi”, Fans Like Award, Best Female), în 2013 trei trofee (Best Video – Andra feat What’s Up – “K la Meteo”, Fastest climber – “Inevitabil va fi bine”, Best Female), iar la prima ediție, în 2012, un premiu (Media Forest Award).

Abia aștept să ne vedem la Sibiu! Promit un show special pentru toți cei prezenți și, mai mult ca sigur, lansarea noului meu single”, a declarat Andra.

La evenimentul muzical vor cânta peste 40 de artiști consacrați pentru cele câteva zeci de mii de spectatori prezenți în Piața Mare din Sibiu.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Prin urmare, premiile reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

MTV România susține Media Music Awards 2015, eveniment organizat de Asociația Culturală Media Music Awards și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.

Credit foto: Pro TV