Andra nu va lipsi de la primul concertul al lui Pablo Alboran în țara noastră, de pe 27 mai, la Sala Palatului. Soțul interpretei, Cătălin Măruță, i-a făcut o surpriză și i-a dăruit bilete la spectacolul pe care l-a pregătit cel supranumit fenomenul muzicii spaniole și cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia și America Latină. Pablo Alboran a câștigat 30 de discuri de platină în întreaga Europă la numai 25 de ani.

Are farmec personal și e un artist care știe să-și pună în valoare timbrul, în melodii sensibile. Aparent, e un alt cântăreț tânăr și frumos care a ajuns în topuri pentru că privește seducător, e sexy și are melodii romantice. Dar Pablo Alboran e mult mai mult decât atât. Are o subtilitate a interpretării, a nuanțării, pe care nu mulți cântăreți o pot prinde din zbor”, spune Andra.

Perdoname”, “Desencuentro”, “Solamente tu”, “Quien” și “Donde esta el amor” sunt câteva dintre piesele preferate ale Andrei. Cântăreața recunoaște că “un duet cu Pablo Alboran ar fi atât de interesant și de original încât ar fi aproape imposibil să refuzi experiența!”. Totodată, Andra este convinsă că “românii vor iubi stilul lui, pentru că noi și el suntem, în esență, atât de asemănători, de romantici, de visatori…”

Credit foto: Wikimedia.org

Pablo Alboran

Biletele la concert pot fi cumpărate de la casa de bilete a Sălii Palatului, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center sau online.

Credit foto: Pro tv, Wikimedia.org