Spre deosebire de ceilalți membri ai familiei, Andra a avut o formă un pic mai severă și s-a simțit mai rău decât restul. A avut dureri musculare și se pare că vocea ei a fost afectată, iar medicii i-au recomandat să nu facă efort pentru a evita anumite complicații.

Vedeta s-a filmat în timp ce cânta unele melodii din repertoriul artistei Ariana Grande, iar după le-a povestit fanilor că nu are voie să facă efort momentan, dar abia așteaptă să revadă pe toată lumea și să se întoarcă pe scenă.

„Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispuse și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea.”, a artista pe Instagram.

Totodată, ea a spus, miercuri, în emisiunea „La Măruță” , când soțul ei a rugat-o să cânte ceva că nu prea are voie să cânte. De altfel, Andra a făcut și o mărturisire emoționantă, dezvăluind că prezentatorul TV a fost doctorul ei și a avut grijă de ea în această perioadă. „El m-a vindecat de COVID”, a spus Andra, care arată din ce în ce mai bine și pare că-și revine.

Cătălin Măruță a fost cel care a anunțat în urmă cu o săptămână că se află alături de familia sa în izolare la domiciliu, după ce au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Acesta vorbea pe atunci și de simptomele experimentate, adăugând că soția lui, Andra, se confruntă cu dureri musculare.

„Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tușesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzația. Andra este și ea infectată, ea are ceva dureri musculare.”, a zis Cătălin Măruță la PRO TV.

Citește și:

Cum se simte Shannen Doherty la un an de când a anunțat că are cancer în stadiu terminal?

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. Motivul pentru care și-au spus „Adio”!