Andra Măruță a povestit, recent, un episod amuzant din viața ei, care l-a implicat pe nimeni altul decât celebrul Gigi Becali.

Una dintre cele mai apreciate voci din showbiz-ul românesc, Andra, a fost invitată în cadrul podcast-ului „Da Bravo” al colegului de trust, Mihai Bobonete. Aici a spus mai multe povești amuzante, care l-au făcut să râdă în hohote pe actor. Iată, de pildă, cum era să rămână artista fără un… dinte.

„Eram la o petrecere la Marriott, la cazinou, nu aveam trupă, eram cu dansatoare. A venit domnul Becali. Cine e fata asta?, am citit pe buze. Am chestia să citesc pe buze…

Când am început să cânt Vreau sărutarea ta și-a dat seama cine sunt, așa că s-a ridicat, m-a ridicat în brațe și, cum cântam, m-a ridicat și m-am lovit cu microfonul de dinte! Mi-am ciobit dintele.

Mi-era teamă, nu știam cât e luat. Cântam cu buzele întredeschise. Apoi, la final, le întrebam pe fete: Mai am dintele, mai am dintele?.

După aceea, cu Dan Bittman, când cântam o piesă amândoi, mi-a dat cu cotul în microfon și m-am lovit în dinți. De atâtea ori mi-am reparat dinții din față, încât…”, i-a explicat Andra lui Bobonete, conform Click!.

Andra a cântat și la nunta Theodorei Becali

Pe artista în vârstă de 36 de ani o mai leagă ceva de Gigi Becali. Nu multă lume știe că Andra a cântat la nunta Theodorei Becali cu Mihai Mincu, în toamna 2019.

Mai mult, i-a și transmis un mesaj emoționant fiicei patronului de la FCSB la acel moment.

„Eu m-am măritat la 23 de ani și, de aceea, când sunt invitată de o mireasa foarte tânără, mă emoționez tare.

Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit sa fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi speciala! Casă de piatră Theodora & Mihai!” a scris Andra în mediul online.

Amintim că Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, realizator al emisiunii „La Măruță”. Cei doi s-au căsătorit chiar de ziua artistei! În 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți, când a venit pe lume David, primul lor copil, iar în 23 iulie 2015 artista a născut-o pe Eva Maria Ioana.

Vezi și Andra, așa cum nu ai văzut-o în viața ta! Pe motocicletă, plină de tatuaje și cu fustă scurtă de piele!

Citește și:

Suedia a câștigat Eurovision 2023. Loreen a obținut marele premiu pentru a doua oară. Ce spun versurile piesei „Tattoo”

PRO TV lansează „Love Island”, show-ul matrimonial difuzat în peste 25 de țări