O imagine recentă publicată de Andra pe contul ei de Instagram i-a făcut din nou pe fani să întrebe dacă este cumva însărcinată.  Îmbrăcată într-un tricou extrem de lejer, de culoare neagră și cu obască neagră pe cap, Andra s-a pozat cu zâmbetul pe buze, însă ceea ce a a tras atenția internauților a fost silueta vedetei. Și asta, pentru că artista s-a mai rotunjit și pare că a luat în greutate, unii fani fiind de părere că „de vină” ar fi o posibilă sarcină.

Andra, sotul ei si copiiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Cea mai frumoasă ești”, „E frumoasă poza ta”,  „Aștepți cumva un bebe?”, „Iar ai început să mănânci haotic”,  au fost câteva dintre comentariile fanilor. Cu toate acestea, vedeta nu a oferit niciun răspuns la întrebările legate de sarcină

Cătălin Măruță a dezvăluit chiar ce nume ar vrea să poarte cel de-al treilea copil

Cătălin Măruța a mărturisit în luna ianuarie, într-un interviu Live pe Facebook că el și soția lui își mai doresc copii, dar spunea, la acel moment, că artista nu este încă însărcinată, însă poate lucrurile s-au mai schimbat. „Andra nu este însărcinată. Da, ne mai dorim copii, dar Andra nu este acum însărcinată. Mie îmi place să fiu tranșant. Dacă ar fi însărcinată, aș spune. (…). Eu și Andra niciodată nu ne-am ascuns. Când am avut ceva de spus, întotdeauna am spus. Când a rămas însărcinată cu David (7 ani) am povestit, când a rămas însărcinată cu Eva (4 ani), am povestit. Da ne dorim copii, nu e însărcinată acum Andra,  așteptăm  să mai crească  un pic Eva. Când se va întâmpla, vă vom spune’, a declarat Măruță.

Măruță a povestit însă că el și Andra sunt nerăbdători ca acest acest lucru să se întâmple și a vorbit deschis despre familia lor. El a dezvăluit chiar  cum a ales numele celor doi copii, David Alexandru(7 ani) și Eva Maria Ioana (4 ani), dar și ce apreciază cel mai mult la soția sa.

„Numele lor au poveste. La David am avut un fel de negociere cu Andra. Pentru că pe bunicul meu, Dumnezeu să-l ierte,  îl chema Constantin,  pe tata îl cheamă Constantin, pe mine Constantin și am zis că și p-asta mic o să-l cheme Constantin. Am avut un fel de negociere și până la urmă  ăsta mic  se numește  Alexandru , pentru că pe Andra o cheamă Alexandra, pe tatăl Andrei îl cheamă Alixandru și atunci am zis că îmi place și a rămas David Alexandru. Amândurora ne-a plăcut numele David’, a dezvăluit Măruță.

Eva a primit numele bunicilor

„La Eva, amândurora ne-a plăcut numele Eva. Și apoi eu am fost foarte apropiat de bunicii mei, iar Eva se numește Maria Ioana, pentru că Maria o chema pe bunica din partea tatălui, iar Ioana pe bunica din partea mamei, care m-a crescut, și practic are numele bunicilor, Eva Maria Ioana’, a mai spus Măruță, mărturisind că îi place să aibă casa plină de copii, pentru că nu te plictisești.

Mai mult, îndrăgitul prezentator TV a mărturisit că dacă i-ar plăcea ca cel de-al treilea copil să se numească Constantin sau Rusalina, ca pe părinții lui.

Andra și Cătălin formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Ei sunt căsătoriți din august 2008. Întrebat de realizatorul Click! Live, Alexandru Catalan, care este zestrea Andrei, cu ce a venit ea atunci când au format o familie, Cătălin a spus clar: „caracterul ei și felul în care a fost crescută”.

Citește și: