David Bisbal, dublu câștigator al prestigiosului premiu Grammy și unul din cei mai iubiți artiști spanioli a fost atât de impresionat de vocea Andrei, încât a acceptat pe loc propunerea de a face o piesă împreună.
La scurt timp după această decizie, piesa “Without you” a început să prindă contur, iar artistul a venit în Romania pentru a filma videoclipul piesei alături de Andra.

“Apreciez la Andra în mod special vocea minunată. I-am ascultat mai multe piese și i-am văzut videoclipuri pe Youtube. M-a atras foarte mult la ea vocația de artistă. E foarte talentată și carismatică. Sunt încântat că pot să colaborez cu o artistă atât de bună și de faptul că mi-am făcut o prietenă cu această ocazie”, a spus David Bisbal.

“Mi-am dorit o piesă cu influențe latino pentru această vară, o melodie pe care să dansezi din tot sufletul, iar “Without You” este perfectă pentru asta. David Bisbal se afla în Suedia când a ascultat melodia și am fost foarte fericită când am aflat că își dorește să cânte pe piesa mea“, a declarat Andra.

La regia videoclipului cei doi artiști au lucrat cu regizorul Alex Ceaușu. Bisbal a venit special în România pentru asta și timp de trei zile s-a filmat aproape fără pauză. 150 de dansatori și figuranți au participat la filmări, iar drone au survolat permanent locațiile pentru a prinde cele mai neobișnuite cadre. Povestea clipului este, ca și a piesei, una romantică: doi tineri se iubesc, dar sunt împiedicați să fie împreună. “E vorba de multă pasiune, de o iubire de nestăvilit, pentru care ești dispus să faci orice sacrificiu, să lupți oricât.”, povestește Andra.

Credit foto: PR