Superba cântăreață seamănă foarte bine cu mama ei, de la care se pare că a moștenit toate trăsăturile. Andra recunoaște că multă lume îi spune că seamănă cu ea, mai ales la față, la ochi, însă artista recunoaște că o admiră foarte mult pe cea care i-a dat viață și și-ar dori să fie la fel de puternică ca ea.

Andra este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste de la noi, dar are cu cine semăna! Iată cum arată mama eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Fotografii rare cu Marilyn Monroe, înainte de a fi faimoasă. Ar fi ghicit cineva că avea să se transforme într-o femeie fatală? GALERIE FOTO

Andra a început cariera muzicală la 15 ani

„Astăzi, când mi-e greu, adesea mă gândesc: „Oare ce ar face mama în locul meu?” și găsesc imediat soluția. Toată lumea îmi spune că semăn cu mama mea.  Și deși știu că ei se referă la ochi sau la zâmbet, eu mă bucur să aud asta și sper să semăn și la putere. Mama mea e cea mai puternică din lume. Mama mea are superputeri”, a dezvăluit Andra.

Andra și-a început cariera în muzică de când era copil, iar primul videoclip și l-a lansat la vârsta de doar 15 ani, intitulat „În noapte mă trezesc”. De atunci, a mai scos de-a lungul timpului sute de melodii, iar cele mai multe dintre ele au devenit hit-uri în timp record, iar videoclipurile ei au avut milioane de vizualizări. Și asta, pentru că vocea, atuul Andrei şi-a spus cuvântul şi vedeta a reuşit să scoată un hit după altul şi să cucerească toate topurile atât din România cât şi de peste hotare.

Ea formează cu Cătălin Măruță unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton și au împreună doi copii, David și Eva. Însă, se pare că cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară.

 

Citește și: