Andra este îmbrăcată într-o rochie elegantă, voluminoasă, neagră cu paiete, în care pare că a luat câteva kilograme în greutate. Mai mult, soțul ei, Cătălin, îi ține mâna pe burtică, ca și cum ar fi însărcinată. La descrierea pozei, prezentatorul TV a pus doar o inimă fără să dea alte detalii, iar mesajele au curs gârlă.

„Un cuplu frumos, ce mi-e drag. Vine barză cumva, sau rochița Andrei creează o iluzie optică?”, „Andra, ai burtică de graviduță??”, „ Însărcinată?!”, „ Superbi!!!!Baby on the way?(n.r.bebeluș pe drum)”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

Imaginea cu Andra, în care artista pare însărcinatăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:  Viața micului prinț George se va schimba radical după ce va împlini vârsta de 12 ani. Iată ce reguli va trebui să respecte

Își doresc  să devină din nou părinți de anul trecut

Cătălin Măruță a dezvăluit încă de anul trecut, din luna octombrie, că el și frumoasa artistă își mai doresc un copil, cât mai curând.

”Ne plac foarte mult copiii și toată lumea se bucură când are o familie așa cum își dorește. Andra provine dintr-o familie numeroasă, eu sunt singur la părinți, dar normal că ne dorim și ne-am bucura  să spunem uite, vom mai avea un copil”, a spus Cătălin Măruţă, anul trecut,  într-un interviu pentru Libertatea.ro.

Citește și: