Andra a anunțat că cea mai nouă piesă a ei a strâns un număr record de vizualizări într-un timp relativ scurt de la lansare, trecând de două milioane de vizulizări.

“Când iti vine să cânți in mașină, când dansezi de unul singur acasă, când te bucuri ca o auzi la radio “Tine-te bine”… Am trecut de 2 milioane de vizualizări pe Youtube!!!”, le-a dat Andra vestea cea bună fanilor săi. Mesajele cu felicitări nu au întârziat să apară.

“Felicitările mele, draga mea!”, “The best!”, “Ce frumoasă ești, queen! Te ador!”, “Cât de frumoasă ești! Felicitări, sunt tare fericită pentru voi! Te iubesc enorm!”, “Felicitări, scumpa mea!”, “Felicitări, om frumos, meriți din plin toată aprecierea din lume. Piesa este hitul toamnei”, au comentat imediat fanii.

 

Piesa “Ține-te bine”, a lansat-o cu What’s UP, care și-a anunțat divorțul de Simina, după 9 ani de căsnicie. Andra și Cătălin Măruță le-au fost nași de cununie și deși artista a încercat să-i împace, nu a reușit. Fapt pentru care Andra și  What’s UP au colaborat împreună la o frumoasă melodie de dragoste. “În iubire, e numai soare la început, dar se anunță și furtuni pe parcurs. Important este să te ții bine, orice ar fi. Când e mai greu, atunci trebuie să te ții mai bine de mână cu persoana iubită! Ține-te bine, bine de mine, am mai trecut prin frutună amândoi”, spun versurile piesei.

“Ține-te bine” vine la șapte ani de la prima colaboare Andra și What’s UP, când cei doi artiști au lansat hitul “K la meteo”.

Melodia, care beneficiază și de un videoclip plin de energie, a fost compusă de What’s UP, Serban Cazan, Florin Boka şi Andra. Videoclipul este regizat de Alex Ceausu şi a fost filmat pe parcursul unei zile.

CItește și: