Andra a făcut față unui subiect delicat pentru multe femei: greutea corporală. Invitată în cea mai nouă ediție a podcastului „DA BRAVO!”, solista a oferit o mostră sănătoasă de autoironie și umor. Mihai Bobonete nu a menajat-o deloc, pentru că sunt prieteni și vecini, și a tachinat-o așa cum știe el, cu naturalețe. Ba chiar i-a pus în față o farfurie imensă cu cartofi prăjiți și ouă ochiuri.

„Dacă știam, nu mai mâncam acasă. Exact cartofi prăjiți cu ouă am mâncat acasă. Dar pot, duc (râde). Niciodată nu spunem nu mâncării”, a fost replica Andrei. Solista a recunoscut că dorința și motivația de a slăbi trebuie să vină doar de la ea, nu ca urmare a unor comentarii sau bârfe, de la unul, de la altul.

„Mi-am, dat seama de un lucru, că trebuie să plece de la tine chestia asta, e de cum te simți tu. Și până nu-mi dau eu seama că nu mă simt bine în costum de baie, în vacanță, poate să-mi zică oricine… Mai poți păcăli cu o haină largă, cu un corset”, a spus Andra.

Mihai Bobonete și-a amintit, însă, că la filmările pentru „Românii au talent” (PRO TV), acolo unde sunt colegi de juriu, Andra a afișat la început altă siluetă. „În audiții m-ai făcut. În audițiile înregistrate în octombrie tu ai venit cu 6-7 kg mai puțin. Eu am venit cu 3 în minus, iar tu cu 6-7. Tu ești periculoasă, nu se știe ce și cum”.

andra-si-soacra-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce dietă ține Andra în prezent

Andra a recunoscut că a început o dietă, un stil de viață mai degrabă, extrem de popular la ora actuală, intermittent fasting (post intermitent). „Am început fasting, nu mai mănânc după 6 seara”, a spus partenera lui Măruță. Postul intermitent este o formă de post care implică repaus alimentar total într-un anumit interval de timp. De exemplu, metoda 16/8 implică renunțarea la orice aliment pentru un interval de 16 ore, mesele fiind consumate în decursul celor 8 ore rămase.

Citește și: De fapt ce se întâmplă în organism atunci când ții post intermitent. Ce e normal și ce nu

Mihai Bononete a lăudat-o pe Andra pentru felul în care se gătește la ea în casă și a recunoscut că e greu să te abții la așa mâncare. „Eu de două ori am mâncat la tine de când suntem vecini. Prima dată am mâncat sarmale și, nu vă exagerez, o sarma era cât paharul ăsta, exact sarmale oltenești, ca pe vremuri. Iar ultima oară a venit Maria (n.r. fiica lui Bobonete), a fost la voi și a venit cu niște chestii, care inițial am crezut că sunt niște cococele sau nu știu ce. Erau într-o folie de staniol trei de-alea cu câte patru. Și am zis să gust și eu una. Iar la un moment dat m-a întrebat Ocrav (n.r. fiul) ce a fost acolo, adică el nu a mai apucat”.

„Da, așa am fost crescută. În Ardeal se știe, se gătește cu sosuri, așa am crescut. Îmi place să și gătesc, îmi place să mă uit pe net la tot felul de rețete și le și încerc. Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc. Am și partener la chestia asta. Ne-am potrivit foarte tare la chestia asta. Cătălin nu e fandosit la mâncare”.

Andra, reacție simpatică: „Nu sunt gravidă, sunt doar grasă. Îmi place mâncarea”

Mihai Bobonete nu a închis subiectul acesta foarte repede, ci i-a mai citit Andrei câteva curiozități pe care oamenii le au despre ea. „Fii atentă, apropo de curiozități, știi ce caută lumea despre tine pe Internet? Am dat un search și ți le zic: «Andra măruță vârsta», «Andra Măruță copii». «Andra Măruță nemachiată», «Andra Măruță gravidă».

„Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Îmi place mâncarea. Știi cum e, unul pune pe picioare, altul pune pe burtă, pe fund, la mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă. Am fost la concerte și venea lumea, doamna Andra, felicitări. Nu, doamnă, sunt grasă, vă rog să nu-mi mai spuneți că sunt gravidă, prefer să-mi spuneți că sunt grasă”, a punctat, solista, cu mult umor.

@diana.blogger #bucurestiromania #viralvideo #viral #vorbestemoldova #bucurestiromania🇷🇴 #moldova #dianablogger ♬ original sound - Fan Page Tv Shows

Andra a recunoscut că s-a îngrășat în pandemie

Andra a povestit la televizor că a decis să înceapă o dietă după ce a văzut rezultatele la sora ei. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea a putut, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea. Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție.

Și nu mai ardeam caloriile ca înainte. Kilogramele s-au tot adunat, am ajuns la 70 de kilograme. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fac pasul ăsta. Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”, a declarat Andra, în februarie 2022, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: VIDEO Cum i-au „trolat” Gina Pistol și Cătălin Măruță pe Andra și pe Smiley. Filmulețul haios și reacțiile celor doi soliști

Citește și: Andra s-a pozat în costum de baie, după ce a slăbit 6 kg! Aceste imagini sunt o raritate! Familia Măruță, imagini spectaculoase din vacanță