Soția lui Cătălin Măruță a fost invitată, recent, în cadrul podacastului Fain și Simplu, unde i-a mărturisit lui Mihai Morar secretele succesului și amintiri emoționante legate de familia sa, dar și din cariera ei. .

Astfel, ea a dezvăluit și de ce a renunțat Vocea României, după participarea în sezonul opt, unde a făcut parte din juriu alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Dar după un sezon a renunțat la scaunul de jurat pentru că nu a fost chiar ce și-a imaginat ea.

Știa ce presupune emisiunea, dar nu s-a așteptat ca „înțepăturile” dintre antrenori să fie la ordinea zilei. Artista a mărturisit că a învățat de-a lungul timpului să facă față oricărei provocări, dar formatul emisiunii „Vocea României”, unde a fost jurat doar un singur sezon, a făcut-o să-și dea seama că sunt unele lucruri pe care nu este dispusă să le facă.

Andra spune că în cadrul show-ului „trebuia să fie rea” și trebuia să să lupte cu ceilalți jurați pentru un concurent, iar adesea se ajungea și la mici „cuțite”, iar asta nu i-a plăcut deloc.

Ea își dorea doar să-i antreneze pe consurenți și să le împărtășească și lor din cunoștințele pe care ea le-a acumulat în timp, fiind o profesionistă desăvârșită. Așa că după ce s-au încheiat filmările la sezonul 8 al emisiunii, artista i-a anunțat pe producători că vor trebui să o înlocuiască în sezonul 9, căci nu mai vrea să facă parte din juriul emisiunii.

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României.

Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente.

M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a dezvăluit Andra în podcastul lui Mihai Morar.

La final, Mihai Morar a mai avut o singură curiozitate, când va apărea un podcast al lui Cătălin Măruță în care invitată să fie chiar soția lui, Andra. Iată ce spune artista despre o posibilă colaborare cu tatăl copiilor ei.

Andra: „Apropo de podcast și a invita soția, e greu. Știe tot despre mine, nu știu cum ar trebui să pună întrebările pentru că el mă știe foarte bine.”

Mihai Morar: Eu i-am zis lui Cătălin când l-am sunat: „Vrei tu să o inviți pe Andra în perioada următoare?” și zice „Nu”.

Andra: „Noi ne-am gândit la chestia asta. Noi am fost destul de deschiși cu tot ce s-a întâmplat în viața noastră, bineînțeles, cu ceea ce am vrut noi să se afle, că avem copii, că suntem părinți s-a aflat și n-am vrut să pară ciudat. Poate la un moment dat va exista și acest podcast. Poate chiar eu îl voi lua la rost pe el”, a spus Andra.

Mai mult, faimoasa artistă a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste din viața ei. Invitata lui Mihai Morar a început să plângă precum un copil, atunci când a vorbit despre cel mai important om din viața ei, căruia îi datorează totul. Pe cine percepe Andra Măruță ca pe o icoană.

Andra nu și-a mai putut conteni lacrimile atunci când a vorbit despre mama ei, pe care artista o consideră o icoană. Jurata de la Românii au Talent a mărturisit că îi este foarte recunoscătoare mamei sale pentru felul în care i-a educat pe ea și frații ei, învățându-i mereu să fie o familie unită și fericită.

De asemenea, cântăreața și-a adus aminte de vremurile când tatăl ei, managerul ei din tinerețe, o acompania mereu la concerte și în turnee, spre deosebire de mama Andrei, care devenea foarte emotivă.

„Mama este o persoană extrem de emotivă. Se consumă foarte mult pentru că-mi simte mie emoțiile. Emoții pe care eu nu le arăt neapărat, fricile mele ea le simte. Mama a simțit tot de fiecare dată și nu puteam să cânt dacă mă uitam la ea pentru că mă bușea plânsul. De-asta, la fiecare concert, o puneam în spate de tot. Să nu o văd.

În momentul în care o vedeam, plângeam foarte tare pentru că ea plângea tot concertul. Țin minte, eram la Festivalul Mamaia. S-a stricat mașina și tata a trebuit să meargă să o repare. M-am dus cu mama la prima zi de repetiții. Ne-au promis că ne dau cazare și că eu o să stau cu părinții.

Apoi, cei din organizare m-au pus în cameră cu o altă cântăreață. Mama nu era genul care să meargă să se certe, să spună „domne, dar ne-ați promis” și m-am dus eu. Mi-am dat seama că nu e pentru ea mediul ăsta. Ea este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ. Mama este omul care ne-a adunat”, a declarat Andra în podcastul lui Mihai Morar de pe Youtube.