S-a urcat pe motocicletă, și-a pus o fustă scurtă, din piele, și toată lume a rămas mască. Pentru că nimeni, niciodată nu a văzut-o vreodată așa.

Și nu e vorba despre vreo criză a vârstei, de vreo încercare de redescoperire, ci de un rol, după cum avea să le spună artista.

Asta, pentru că toți fanii au rămas surprinși, pentru că artista nu abordează niciodată look-ul de ”femeie rea”.

dra-cu-tatuajeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Dar oare ciiine-i fata asta?? Așa ar fi spus Eva dacă m-ar fi văzut la filmările noului clip. Dragilor, abia aștept să ascultați noua mea piesă în colaborare cu un artist extrem de talentat. Sincer vă zic.. când am înregistrat-o abia m-am putut opri din plâns… și cred că și în voi va trezi aceleași emoții pe care le-am simțit si eu! #erașitimpul”, a scris ea în dreptul fotografiilor pe care, cu siguranță, le va păstra pentru multă vreme.

”Andra nu are treabă cu prostiile puse pe mână. Tatuajul e apanajul puscariașilor. E ceva desen. Nici în glumă nu trebuie acceptat tatuajul”, i-a scris cineva, încercând să explice desenele ei de pe piele.

”Nu creddddd era sa nu te recunosc în poza a 2a….”, i-a scris altcineva, în timp ce un alt prieten virtual i-a transmis ”Super fain tatuajul ❤️dar erai mai faina fără el ! Ești o femeie simpla și naturală rămâi așa ?”.
Una peste alta, oricât de superb ar arăta cu tatuaje și aspectul de ”fată rea”, fanii o preferă naturală și feminină, așa cum a fost dintotdeauna.

Știind probabil toate acestea și aceasta fiind și viziunea ei despre propria persoană, una feminină și cuminte, Andra a și explicat imediat că schimbarea e doar pentru un videoclip, un rol în care intră.

Cât costă să-ți cânte artista la nuntă

Andra are o mulțime de solicitări la evenimente datorită talentului pe care îl are. Artista știe să se facă plăcută în orice moment, motiv pentru care este chemată extrem de des la evenimente, iar programul ei este unul foarte încărcat.

Ei bine, dacă și îți dorești ca celebra cântăreață să îți cânte la nuntă, în cea mai importantă zi din viață, trebuie să scoți din buzunar aproximativ suma de 11.500 de euro, scrie presa mondenă.

Vezi și Andreea Esca, Andra, Amalia Năstase, Mihaela Geoană și Ana Copos, apariții de vis la o gală caritabilă. Ce rochii, ce coafuri!

Citește și:

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gest nebunesc în vacanță: „S-a rezolvat și acest lucru”

Cum se menține în formă Cristian Boureanu la 50 de ani: ”Pe ochi îmi dau doar cu…”