Pe Andra, aniversarea celor 37 de ani o găsește relaxată, după o vacanță pe un vas de croazieră petrecută alături de soț și de copii. 23 august este și data nunții cu Cătălin Măruță, așa că solista a primit și urări romantice. Dar să ne amintim cum anunța PRO TV, în 2008, nunta de pomină de la Târgu Jiu, dintre Alexandra Irina Mihai (Andra) și Cătălin Măruță. La vremea aceea, Cătălin avea succes cu emisiunea „Happy Hour”, iar Andra era deja o artistă apreciată în toată țara.

Andra și Cătălin Măruță au făcut cununia civilă pe data de 10 august 2008, iar pe 23 au organizat nunta în orașul natal al mirelui, Târgu-Jiu, acolo unde au chemat 800 de invitați. Numai pentru ei, mirii au închiriat un hotel întreg.

Andra a împlinit 37 de ani și 15 ani de căsnicie că Măruță

„Pe 23 august, la Târgu Jiu, Cătălin Măruţă şi Andra au fost pe drept cuvânt eroii zilei. Un oraş întreg, familia şi prietenii au fost alături de prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la Pro Tv şi de iubita sa la cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Sfinţii Apostoli Petru si Pavel, iar seara cei apropiaţi cuplului au petrecut până în zori într-un decor de poveste.

Încă de la orele prânzului, sute de fani ai Andrei şi ai lui Cătălin au luat cu asalt biserica la care s-a oficiat cununia religioasă, urmărindu-i cu sufletul la gură pe cei doi. Însoţit de familie, Măruţă şi-a făcut apariţia primul şi şi-a aşteptat nerăbdător mireasa, pe care nu o văzuse deloc în ziua respectivă. Asemenea prinţeselor din basme, îmbrăcată într-o rochie lungă, bătută cu pietre, proaspăta doamnă Măruţă a fost însoţită la altar de naşul cuplului. În prezenţa rudelor şi a prietenilor, patru preoţi au oficiat slujba de cununie prin care au unit în faţa lui Dumnezeu destinele celor doi.

Pentru a respecta tradiţia oraşului natal al vedetei Pro Tv, Andra şi Măruţă au mers apoi la celebra Poartă a Sărutului din Tg. Jiu, unde toţi tinerii căsătoriţi obişnuiesc să se fotografieze alături de cei dragi. În aplauzele sutelor de localnici şi ale oamenilor veniţi chiar şi din alte oraşe special pentru a-i vedea pe cei doi, Andra şi Cătălin au imortalizat cea mai frumoasă zi din viaţa lor.

Basmul celor doi a continuat seara, pe Insula din Tg. Jiu, unde a avut loc petrecerea la care au participat aproape 800 de invitaţi. Înconjuraţi de apele Jiului şi de torţele care luminau podul spre insulă

Şi pentru că orice nuntă tradiţională care se respectă se lasă cu furatul miresei, nici Cătălin Măruţă nu a fost scutit de aceste emoţii. Andra a fost “răpită” de un grup de prieteni, iar Cătălin a trebuit să se supună cerinţelor acestora: să cânte cât îl ţin puterile şi să danseze breack dance pentru a-şi putea revedea mireasa.

Aşa că vedeta Pro Tv şi-a luat inima în dinţi şi, susţinut de băieţii din bandul “Happy Hour” şi îndrumat de Alex Velea, a respectat întocmai cerinţele “răpitorilor”: s-a mişcat stângaci pe ritmurile improvizate de micuţul Will şi a cântat din toată inima “Mulţi ani trăiască”, special pentru Andra, care pe 23 august şi-a sărbătorit şi ziua de naştere.

nunta-andra-catalin-marutaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Ceea ce a urmat i-a lăsat pe toţi fără suflare. Chiar la miezul nopţii, nuntaşii au avut parte de un real spectacol de focuri de artificii, care a durat aproape un sfert de oră.

Apoi, cu multă poftă de petrecere, cei prezenţi au încins ringul de dans, pe muzica interpretată de Angela Similea şi Ovidiu Komornik, Proconsul, Fanfara Zece Prăjini, Provincialii, Daniela Condurache, Nineta Popa sau Taraful din Clejani. Andra şi Măruţă i-au avut alături pe Iulia Vântur şi Marius Moga, Adela Popescu, Dana Rogoz, Irina Loghin, Corina, Delia şi Matteo, Cristina Rus, Anda Adam şi Victor Slav, echipa show-ului “Happy Hour”, colegii miresei de la “Dansez pentru tine”, pe micutul Denis Tamplaru, baietelul pentru care a dansat Andra in ultima editie a emisiunii „Dansez pentru tine” şi mulţi, mulţi alţii.

Petrecerea a continuat până la lăsarea zorilor, când fiecare invitat şi-a luat rămas bun de la miri. Pentru proaspăta familie Măruţă a urmat luna de miere, în Tenerife”. Așa a arătat comunicatul de presă pe care PRO TV l-a trimis acum 15 ani, pentru a anunța nunta fabuloasă a lui Măruță.

Citește și: Andra s-a pozat în costum de baie, după ce a slăbit 6 kg! Aceste imagini sunt o raritate! Familia Măruță, imagini spectaculoase din vacanță

Citește și: Andra și tatăl ei, imagini de colecție! Cât de mult seamănă vedeta cu părintele ei și cu câtă dragoste o privește el!