”Acum toată lumea știe cum arăt goală și nu-mi mai fac griji deloc. Aș face-o fericită încă o dată”, a declarat cea care timp de mulți ani a fost chipul unui brand de produse de îngrijire personală.

Vedeta din ”Four Weddings and a Funeral” și ”Groundhog Day” a mai povestit că se bucură că le poate da peste nas celor care, în urmă cu 20 de ani, o întrebau cumva de sus cum se simte știind că a ajuns la vârsta la care nu va mai primi roluri, 40 de ani. Realitatea a fost cu totul alta, în favoarea ei. Asta, chiar dacă Andie a părăsit Hollywood-ul, preferând să trăiască într-o fermă din Montana.

Încercările și eșecurile din viața personală au ajutat-o să devină o actriță mai bună

Vedeta, care este o familistă convinsă, ea având un fiu, Justin, și două fiice, Rainey și Margaret, din căsătoria cu fostul model Paul Qualley, din perioada 1986 – 1999, a dezvăluit că rareori copiii ei vin la premierele filmelor sale și că nici acasă nu se uită la filmele ei: ”Când vin acasă nu vorbesc niciodată despre munca mea. Vorbesc cu ei și despre ei”.

Asta, deși ambele sale fiice îi calcă pe urme, alegând actoria. Vedeta le-a dat și câteva sfaturi: ”Niciodată să nu fiți disperate! Aveți voie să faceți greșeli. Și faceți-o (actoria – n. red.) doar dacă e amuzant, pentru că dacă faceți ceva ce vă place cu adevărat, atunci și șansa să reușiți e mai mare”.

După prima căsnicie, a mai existat una, cu omul de afaceri Rhett Hartzog, în perioada 2001 – 2004, de asemeni terminată cu un divorț. Vedeta spune că a învățat lecții importante din momentele grele prin care a trecut. ”Sunt mai încrezătoare și am multe cunoștințe despre viață, oameni și ce înseamnă să fii uman”, a mai spus ea. De altfel, eșecurile din viața personală au ajutat-o să devină o actriță mai bună, spune ea.

”Devii mai înțelept când ajungi la vârsta mea, pentru că a trebuit să te zbați. Înțeleg ce înseamnă să ai o viață complexă. Vezi lucrurile diferit și cred că ai și mai multe de oferit”, a mai spus actrița.

Iar regizorii par să fie de acord cu Andie, din moment ce o se oferă roluri pe bandă rulantă. Actrița poate fi văzută în sitcomul britanic ”Cuckoo”, dar și în comedia ”The last laugh”, ce va putea fi urmărită pe Netflix.

Chiar dacă se bucură de succes în carieră, Andie se concentrează mai mult pe viața spirituală. ”Cred în bunătate – pe măsură ce îmbătrânești, dacă mergi pe calea cea bună vezi lucrurile și mult mai clar”, mai spune actrița.

”Delicatețea e cea mai frumoasă trăsătură pe care o poate avea un om. Acesta este țelul meu – să continui să lucrez asupra acestei laturi a personalității mele”, mai mărturisește vedeta.

Foto: Hepta

Vezi și A fost fotografiată goală la plajă, iar pentru ca paparazzii să nu obțină niciun ban pe ele a postat pe Twitter pozele cu ea nud

Citește și: