Actorul Andi Vasluianu pregătește o super-călătorie telespectatorilor români în această vară. Super Trip este un format tip reality-show și va debuta în scurt timp la Pro tv.

Ghidul distracției și provocărilor estivale va fi Andi Vasluianu, unul dintre cei mai apreciați tineri actori români, care are la activ peste 100 de roluri în cinematografie și teatru. Pentru prima dată în postura de prezentator al unei emisiuni TV, Andi Vasluianu este foarte entuziasmat de noua provocare.

De abia aștept să pornim la drum, să intrăm pe linie dreaptă spre distracție si să ne bucurăm de vacanța asta. Vreau în primul rând să ne distrăm, pe urmă să ne distrăm și la final, în special, să ne distrăm! De restul ne vom ocupa pe parcurs.”

Probe distractive și provocări la tot pasul

O serie de concurenți, grupați în echipe de câte 2 persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante și apreciate obiective turistice. Călătoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive și provocări pe cinste! Totuși, un singur pas greșit și totul devine un coșmar.

Perechile provin din medii diferite, cu ocupații și hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul călătoriei, participanții au șansa de a se cunoaște și de a se împrieteni, precum și de a se distra împreună în cadrul celor mai amuzante provocări.

Formatul original – Coach Trip – deținut de ITV Studios a fost difuzat în premieră de Channel 4 din Marea Britanie. Până în prezent, autocarul a străbătut 38 de țări, precum Andorra, Austria, Belgia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Spania, Ungaria, Turcia sau Tunisia. Emisiunea va fi produsă de Zucchero Media, casă de producție care realizează și formatul Visuri la cheie.

Unde l-ați mai vazut pe Andi?

Despre oameni şi melci (regia Tudor Giurgiu), Cealaltă Irina (regia Andrei Gruzsniczki), Cea mai fericită fată din lume (regia Radu Jude), Hârtia va fi albastră (regia Radu Muntean), Marilena de la P7 sau California Dreamin’ (nesfârşit) (regia Cristian Nemescu) sunt doar câteva dintre filmele în care Andi Vasluianu s-a făcut remarcat cu rolurile sale.

Credit foto: Pro tv