Andi Moisescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Din cauza rezultatului nefavorabil, prezentatorul Tv a fost nevoit să se retragă din juriul emisiunii „Românii au talent” și s-a autoizolat.

Înaintea startului celei de-a șasea zi de audiții pentru Românii au Talent în care concurenții urcau pe scenă în fața juraților, Andi Moisescu a primit rezultatului testului COVID și a aflat că este infectat cu noul virus.


Ca urmare a acestei vești, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare, potrivit Știrilor Pro TV.
 
”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”
Zilele de filmare continuă, iar cei mai talentați concurenți sunt pregătiți să demonstreze că momentele pregătite în acest sezon vor fi doar #unusiunu
În ciuda faptului că vedeta Tv, soția acestuia încuraja oamenii să nu poate măștile. Mai exact, Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, posta pe Facebook în data de 24 octombrie 2020, următoarele cuvinte:

„În lumina noilor dovezi:

  1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtarii lor),
  2. ieșiți în aer liber,
  3. faceți sport și alergați in parcuri,
  4. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
  5. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
  6. luați-vă imunitatea înapoi
  7. și viețile!”