Pentru a marca evenimentul, echipa Apropo TV și gazda emisiunii, Andi Moisescu, au meșterit câteva rubrici noi pentru fani, pentru susținători, pentru orice eventualitate. TrendBox e un serial cu invitați în studio – specialiști, vedete, antreprenori – dedicat trendurilor tehnologice și nu numai, axat pe cum ne afectează ele timpul, nervii și bugetele.
Prima ediție a emisiunii este dedicată unui device cu acoperire universală, care face conexiunea dintre artizanii chinezi, refugiații sirieni și hologramele din Star Wars. 101 locuri e un serial de travel românesc de colecție, care începe cu un episod cu accente carpato-danubiene à la Vasile Pârvan, plus grătar, skandenberg și proba, încă neolimpică, de 4×100 de metri ștafetă cu miel.

Revin și rubricile tradiționale, care fac parte din ADN-ul și, implicit, din arhiva de aur a emisiunii. Colecțiile Apropo TV – clasica dezbatere pe teme uneori controversate, dar întotdeauna amuzante, cu invitații și, mai ales, cu prietenii emisiunii. Pubfather – o titulatură nouă pentru clasicul segment susținut de Andi Moisescu și invitații săi, dedicat celor mai noi, spectaculoase și amuzante creații din publicitate. România care este – agenda cu oops-urile, în general politice și în special tipic românești, ale săptămânii. Next Gen – un serial deja consacrat, în care, pentru că are 23 de sezoane și se simte încă tânără, emisiunea Apropo TV iese în oraș cu artiști.
Duminică, 17 aprilie, de la 13:05, la Pro TV, este programată prima ediție a noului sezon Apropo TV.

 

Credit foto: PRO TV