Noul sezon ”Românii au talent” e în plin sezon. Ce sentimente trăiești când vezi cu ochii tăi toate aceste cazuri, unele dintre ele șocante?
Pentru mine, după cinci sezoane deja încheiate cu bine, termenul șocant are cu totul alte dimensiuni. Nimic nu mă mai șochează atât de ușor. Altfel fac față distracției acum în cel de-al șaselea sezon.

Cum ți se pare noua formulă de jurizare, alături și de Florin Călinescu?
După părerea mea, singurul lucru care contează este cum li pare telespectatorilor noua formulă de jurizare. În ce mă privește, nu cred că pot să spun ceva nou. Florin Călinescu este partenerul pe care și l-ar dori oricine într-o emisiune.

Ai urmărit parcursul ulterior al vreunuia dintre foștii concurenți de la ”Românii au talent”?
Mi se întâmplă să mă intersectez de foarte multe ori cu parcursul concurenților care au trecut pe la ”Românii au talent”, în evenimentele corporate. Așa că îi urmăresc pe cei mai buni dintre ei chiar pe câmpul de luptă, cum ar veni.

Dacă ar fi să te gândești la o persoană care a avut un rol important în parcursul tău, te-a influențat și ți-a schimbat viața, cine ar fi aceea?
Sunt multe persoane care au avut un rol important în parcursul meu și care m-au influențat, mai ales în ceea ce privește viața mea profesională. Celor mai importante dintre ele le-am dedicat un serial, la mine pe blog (n.r.: www.andimoisescu.ro). Mărturiile pot fi citite oricând.

În ce măsură crezi că emisiunile prin care sunt ajutați oamenii, cum este și ”Românii au talent”, reușesc să schimbe mentalitatea românilor? Poate să îi facă mai optimiști?
S-ar putea să te surprind, dar mie românii nu mi se par pesimiști. “Ne-om descurca noi cumva” este o expresie foarte des întâlnită. Alte lucruri ar merita schimbate în mentalitatea noastră, dar nu cred că emisiunile de divertisment au datoria să facă asta.

Tu ce ai învățat din acest proiect de televiziune?
Cel mai important lucru pe care l-am învățat din show-ul ”Românii au talent” este să nu judec oamenii.

Care sunt talentele pe care le-ai remarcat la copiii tăi?
Până acum s-au dovedit extrem de talentați la sporturile urbane, limba engleză și comunicare, în general. Este un început mai mult decât promițător.

David (9 ani) și Luca (7 ani) te implică în jocurile lor?
Sunt parte din joaca și jocurile lor de câte ori am ocazia. În special la sfârșit de săptămână, atunci când le dedic tot timpul meu liber.

Și ce ai învățat de la copiii tăi?
Despre lucrurile pe care le-am învățat și continui să le învăț de la ei, cred că voi scrie o carte în curând.

Care sunt bucuriile tale zilnice?
Tot ceea ce fac, din clipa în care mă trezesc și până în momentul în care cad lat.

Cum ți-ai dori să arate România ideală pentru copiii tăi?
Ideală. O Românie civilizată și educată, în care oamenii să se iubească și nu să se urască, să se ajute unii pe alții și nu să se judece unii pe alții. Să își dorească mai bine și nu mai mult.

Ai avut în gând vreodată varianta emigrării într-o țară străină?
Da, de multe ori. Dar a rămas doar în gând.

Care este cel mai semnificativ gând pe care îl ai pentru viitorul apropiat?
Că stă în puterea mea să fac tot ceea ce îmi propun.

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Dacă ar fi să faci o afirmație îndrăzneață despre tine, care ar fi aceea?
Că nu mă interesează niciodată “mai mult”, ci doar “mai bine”.

 

Nu pot trăi fără…

Ființele cele mai dragi și pasiunile mele – ”Soția mea, Olivia, copiii noștri și restul membrilor familiei, alături de pasiunile pe care le am și de umor îmi fac viața frumoasă. Și chiar nu cred că mai e nevoie să adaug ceva.”

 

Credit foto: Pro TV

Show-ul ”Românii au talent” este difuzat vinerea, de la ora 20:30, la Pro TV, și în reluare sâmbăta.

Credit foto: Pro Tv