Andi a povestit cum a cunoscut-o, cu multă vreme în urmă, pe cea care avea să îi devină soție. Prezentatorul a mărturisit în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete că Olivia nu a fost ușor de impresionat, însă el nu s-a lăsat ușor descurajat.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o.

Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ‘Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta’, ‘Cu cine?’, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea.

Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți s-o vezi!’. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam…’. Atunci am văzut-o cu adevărat.

Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a dezvăluit Andi Moisescu, în cadrul podcastului.

Într-un alt interviu, întrebat care sunt ingredientele unei căsnicii de durată, Andi Moisescu a spus că „aceleași de când lumea și Pământul”. „Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste.

Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, a declarat el.

”Sunt romantic, da!”

Prezentatorul recunoaște că este romantic cu soția, în unele momente. „Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred.

În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră…

Adesea nu mi se întâmplă să cumpăr flori, de ce să te mint, deși chiar ieri am cumpărat un buchet de flori. Dar, e adevărat, că nu pentru soția mea, ci am fost la cineva pentru prima oară într-o vizită și am acest obicei vechi, să nu intru într-o casă unde există și o femeie… fără să mă duc cu un buchet de flori. Mi se pare că e un gest minim de bun simț.”, mai povestea omul de televiziune.

Vezi și Andi Moisescu, testat pozitiv cu coronavirus. Ce posta pe Facebook Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, cu câteva zile în urmă

Citește și:

Bianca Drăgușanu, despre implicarea lui Victor Slav în creșterea Sofiei: „Nu există tată perfect”. Ce spune despre pensia alimentară

Chris Martin, desculț pe stradă și cu mâinile pictate. Ce s-a întâmplat cu vedeta?