View this post on Instagram

A post shared by andersoncooper (@andersoncooper)

Jurnalistul și prezentatorul TV a devenit din nou tată de băiețel. El a ținut totul secret, iar joi seară a dat frumoasa veste și a făcut publică prima imagine cu noul membru al familiei. Acesta poartă numele de Sebastian Luke Maisani-Cooperși are un frate mai mare, Wyatt Morgan, în vârstă de aproape doi ani.

Anderson a anunțat încă din luna septembrie că își dorește mai mulți copii și frați pentru băiatul lui. „Dacă mai îmi doresc copii? Desigur. Cu siguranță, ar fi foarte frumos ca Wyatt să aibă un frățior ”, a declarat el pentru People.

Vedeta TV a devenit tată pentru prima dată în 2020. Ca și acum, primul lui născut a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Wyatt Morgan Cooper s-a născut pe 27 aprilie 2020, cântărind 3.200 kg. Anderson își crește copiii împreună cu Benjamin Maisani, fostul lui partener. Cei doi au decis să se despartă în 2018, dar au vrut, totuși, să-și facă o familie împreună. De altfel, cel de-al doilea copil poartă și numele acestuia, Maisani.

anderson cooperSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Vreau să vă împărtășesc o veste. Am devenit tată. Acesta este Wyatt Cooper. Are trei zile. L-am numit după tatăl meu, care a murit când aveam zece ani. Sper să pot fi un tată la fel de bun ca el. Al doilea prenume al fiului meu este Morgan. Este din partea mamei mele. Știu că mamei și tatălui le-ar fi plăcut numele Morgan, deoarece am găsit recent o listă pe care au făcut-o acum 52 de ani, când încercau să se gândească la un nume pentru mine. Wyatt Morgan Cooper. Fiul meu. Cântărește 3.200 kg, este dulce, moale și sănătos și sunt extrem de fericit”, a scris Cooper pe pagina lui de Instagram, în 2020, când a devenit tată pentru prima dată.

„În calitate de copil gay, nu am crezut niciodată că ar fi posibil să am un copil și sunt recunoscător pentru toți cei care m-au ajutat, medicilor și asistentelor și tuturor celor implicați în nașterea fiului meu. Cel mai mult, sunt recunoscător mamei surogat care l-a purtat pe Wyatt, care a avut grijă de el cu drag și tandrețe, și l-a adus pe lume. Este o binecuvântare extraordinară – ceea ce ea și toate mamele surogat oferă familiilor care nu pot avea copii. Femeia care l-a adus pe lume le Wyatt are o familie frumoasă a ei, un soț minunat care o susține și copii. Sunt incredibil de recunoscător pentru tot sprijinul pe care l-au oferit pentru Wyatt și pentru mine. Familia mea este binecuvântată să aibă această familie în viața noastră.”, a mai mărturistit reporterul CNN.

„Îmi doresc ca mama, tata și fratele meu, Carter, să fi fost acum în viață să îl vadă pe Wyatt. Îmi place să cred că îl pot vedea. Îmi imaginez că sunt toți împreuncă, cu brațele în jurul celuilalt, zâmbind și râzând, fericiți să știe că dragostea lor este vie în mine și în Wyatt și că familia noastră continuă”.

Cooper a avut o copilărie diferită faţă de majoritatea. De când era mic a stat în lumina reflectoarelor. Atunci, era fotomodel pentru Ralph Lauren Calvin Klein şi Macy”s.

La 17 ani, a plecat în Africa, şi era să moară. A luat malarie şi a fost internat în Kenya. Când a ajuns la facultate a vrut să se facă spion. Dar n-a ajuns spion al CIA, ci unul dintre cei mai celebri jurnalişti americani.

Cu o carieră de peste 3 decenii în presă, Anderson Cooper a lucrat iniţial pentru pentru Channel One şi ABC, unde a transmis corespondenţe de război din Myanmar şi-a stat 1 an în Hanoi ca să înveţe vietnameză. A transmis din zone precum Somalia, Bosnia, Rwanda sau Haiti şi de două decenii îl vezi apoape în fiecare seară la CNN.

A acoperit din teren uragane, tsunami, cutremure, revoluţii, nunţi regale, dar şi moartea Papei. Pentru munca sa obţinut 18 premii Emmy şi 2 Peabody.

Este primul jurnalist LGBT care a moderat în 2016 o dezbatere prezidenţială în America, şi este şi corespondent CBS la celebra emisiune 60 minutes.

Mama lui a fost celebra Gloria Vanderbilt, artistă, creatoare de modă şi scriitoare și stră-strănepoata magnatului secolului al XIX-lea, Cornelius Vanderbilt. Tatăl lui Anderson a fost actorul Wyatt Cooper.

Acum 7 ani, Anderson a aflat că un strămoş de-al lui era proprietar de sclavi şi că el suferă şi de o uşoară dislexie. Unul din fraţii săi s-a sinucis aruncându-se de la etajul 14, iar idolul vieţii lui, mama sa, s-a stins din viață acum 2 ani, după o luptă aprigă cu cancerul la stomac. Anderson i-a adus un tribut public pe CNN.

„Gloria Vanderbilt, mama mea, a trăit toată viaţa pe scenă publică. S-a născut în 1924, iar tatăl ei, Reginald Vanderbilt, moştenise o avere mare în domeniul transporturilor, dar şi-a pierdut majoritatea banilor în jocuri de noroc. A murit când mama mea era doar un copil. Întotdeauna am crezut că e rolul meu să o protejez. Era cea mai puternică persoană (…) a suferit pierderi imense dar tot timpul a mers mai departe, tot timpul a muncit mai mult, tot timpul a crezut că tot ce e mai bun abia urmează”, a scris Anderson Cooper într-un tribut public pentru mama sa, Gloria Vanderbilt.

Foto: Profimedia