Frumoasa Anda Călin a vorbit pentru prima dată despre împăcarea cu Liviu Vârciu pe Instagram, prin  InstaStory, unde  a răspuns întrebărilor adresate de fani. Ea a dezvăluit pentru prima dată care  a fost motivul despărțirii de îndrăgitul prezentator TV, precizând că s-au certat din nimicuri și nu din ceva serios.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi.”, a răspuns Anda Călin, pe Instagram.

Liviu Vârciu va deveni din nou tătic! Primele imagini cu Anda Călin însărcinatăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Totodată, Anda Călin a declarat și când va face mult-așteptata nuntă alături de Liviu Vârciu.

„În viitor.”, a mai spus Anda Călin.

Anda Călin a dezvăluit cum se menține în formă

Ce-i drept, cei doi sunt un cuplu foarte frumos, iar fetița lor, Anastasia este superbă, și formează o familie foarte frumoasă împreună.

Anda Călin a precizat că a luat 15 kilograme în sarcină, însă la ieșirea din spital mai avea doar 2 kilograme în plus. A mărturisit că nopțile nedormite au ajutat-o să scape rapid de kilogramele în plus. Pentru a se menține în formă nu face nimic special și nu se abține de la nimic, însă are grijă să nu mănânce într-o zi mai mult de 1000-1200 de calorii.

Iubita lui Liviu Vârciu a dat detalii și despre cea mică, care are în prezent un an și șapte luni. A mărturisit că a alăptat-o pe Anastasia până la vârsta de 8 luni și a început să meargă în picioare la 10 luni și o săptămână, iar în curând, peste o lună două o vor da la grădiniță. Întrebată ce job are în prezent, Anda  a răspuns mămică full-time.

Citește și: