Dacă pe Anastasia Maria (3 ani), primul copil al cuplului, Liviu și Anda o expun atât pe rețelele sociale, cât și în emisiuni ori interviuri, altfel stă situația în privința lui Matei, băiețelul născut în urmă cu un an.

Cu toate că, până la nașterea lui, Liviu Vârciu a declarat de nenumărate ori că își dorește un băiețel, nimeni nu i-a văzut chipul încă, iar părinții nu au vorbit vreodată deschis despre el.

Abia acum însă, Anda Călin a ales să răspundă tuturor întrebărilor venite din partea fanilor și, cum era de așteptat, cele mai multe au fost despre micuțul Matei.

andSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Urmăritorii Andei Călin au putut astfel să o admire pe Anda într-o poză făcută cu o oră înainte de a intra în travaliu, dar și să afle că băiețelul a venit pe lume prin cezariană, că a avut 3 kg și 50 de cm la naștere, că seamănă cu Liviu Vârciu și că este deja botezat.

De asemenea, Anda și-a asigurat fanii că cel mai probabil după petrecerea de botez care va avea loc în acest an îi vor arata public chipul celui mic.

Până atunci, frumoasa brunetă le-a dezvăluit urmăritorilor ei două instantanee adorabile în care Anastasia și Matei se joacă împreună.

Citește și: Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani, dar chipul său e greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice

Deva Cassel, fiica cea mare a Monicăi Bellucci este de o frumusețe ireală. Cum a fost surprinsă recent în Portofino