Pozele și filmulețele cu Anda Adam în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” nu mai au nevoie de comentarii. Se vede că artista are probleme cu pielea din jurul ochilor, care este uscată, deshidratată, iar asta face ca ridurile să fie tot mai vizibile. Mai mult, machiajul excesiv de televiziune, dar și luminile din studio au fost o combinație nefericită pentru chipul Andei Adam. Iar despre pozele de pe Instagram ;tie toat[ lumea că sunt editate și că nu reflectă realitatea.

Monica Panait, make-up artist cu experiență, i-a liniștit pe oamenii din online, care i-au arătat filmulețele cu Anda, explicând care este, de fapt, problema și oferind și câteva sfaturi de aur. Pentru Anda, dar și pentru orice femeie care se confruntă cu tenul deshidratat sau care nu știe să se machieze corect.

anda-adam-kanal-d-rifai-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Aici cred că este vorba doar despre un machiaj prost făcut. Sau nu neapărat prost făcut, cât folosind produse de make-up necorespunzătoare. Se vede cu siguranță că a folosit un anticearcăn cu o putere mare de acoperire și un fond de ten cu o putere mare de acoperire. După o anumită vârstă, acest tip de make-up nu este recomandat, trebuie ceva ce hidratează și, în primul rând, trebuie umblat la sursa problemei, și anume deshidratarea tenului, în cazul de față, deshidratarea din jurul ochilor.

Recomandarea mea e să se folosească în fiecare seară vitamina E uleioasă, mai apoi cam de două trei ori pe săptămână, la început poate și mai mult, să se folosească vitamina A uleioasă în jurul ochilor și rezultatele nu vor întârzia să apară. Pielea de sub ochi va fi mult mai hidratată și, folosind un produs corespunzător, acesta nu va arăta atât de cakey (gros, vizibil), nu va rida mai mult decât este cazul zona sensibilă de sub ochi. Sper că vă ajută.

Am înțeles că Anda Adam are 42 de ani. Mie mi se pare că este o femeie foarte frumoasă. Cel puțin este o femeie foarte plăcută, așa o simt. Cred că este important să nu judecăm atât de aspru oamenii și, dacă putem să ajutăm cu un sfat, măcar…”, a spus make-up artistul Monica Panait pe conturile ei de TikTok și de Instagram.

Citește și: Anda Adam s-a căsătorit! Primele imagini cu artista la cununia civilă. S-a îmbrăcat complet atipic!

Citește și: Anda Adam, părăsită sau înșelată? Artista a spus în sfârșit ce s-a întâmplat