Artista și Yosif Eudor și-au spus marele „DA!” în fața ofițerului de stare civilă. Îmbrăcați elegant, dar atipic, cel puțin ea, și pregătiți din tot sufletul pentru pentru marele eveniment, cei doi îndrăgostiți au postat deja primele fotografii în mediul online.

Vizibil emoționați, cei doi au mai dat o șansă mariajului. Din instantanee se vede că sunt mai fericiți ca niciodată!

„Am spus da!”, au scris pe rețelele de socializare Anda Adam și Yosif Eudor în dreptul imaginilor în care ambii sunt îmbrăcați la costum.

la-cununia-civilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Într-una dintre fotografii, ea îl ține tandru de braț, iar în alta el e cel care își susține, protector, mâna pe mijlocul ei. Sunt frumoși împreună, așa că toată lumea s-a grăbit să îi felicite. Raluca Bădulescu, recent divorțată, e cap e listă.

Ambii sunt la a doua căsătorie

Anda Adam și Yosif Eudor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți au mai trecut fiecare printr-un mariaj, dar cred în continuare în dragoste.

Sunt o pereche în tot ce fac, ei fiind și parteneri de afaceri deja, chiar dacă relația lor nu e una cu vechime.

Vedeta a fost cerută în Cappadocia și a spus ”da” cu mult entuziasm. Nimnei nu a știut însă despre evenimentul de azi de la Starea Civilă.

Nu demult, pusă să descrie relația romantică pe care o are în prezent, iată ce a spus cântăreața: ”O relație matură, bazată pe încredere, iubire, familie! Amândoi credem și ne dorim aceleași lucruri.

Avem deja experiență și poate că asimilăm și cernem mult mai bine acum anumite lucruri, responsabilități, greșeli. Suntem orientați spre lucruri constructive!”.

Anda Adam, despre soțul ei

”Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman.

Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el.

Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, a mai spus Anda Adam.

Cum amândoi sunt părinți de fetițe, a fost întrebată dacă acestea s-au cunoscut, iar răspunsul a fost afirmativ. Și aici exstă ”chimie”, a dat de înțeles artista: ”Se înțeleg extraordinar de bine. Evelin mereu a căutat compania unui alt copil, și mereu a avut zile când mă ruga să îi găsesc prietenii ei, doar să vină să petreacă timp împreună. Știți cum sunt copiii. Acum, cumva am rezolvat și problema asta. Pentru că nu va mai fi în anumite zile singură, ci va avea o surioară care se joacă cu ea.

Ele se înțeleg bine și învață lucruri noi una de la alta. Evelin are un caracter mai puternic, cu curaj. Și Nicole învață de la ea aceste lucruri. Nicole este mai finuță, mai feminină, iar Evelin învață acest lucru de la ea. Se completează foarte bine una pe cealaltă și au foarte multe lucruri în comun”.

Ne dorim copii”

Cei doi își doresc și un copil, măcar, împreună, mai spune vedeta: ”Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”.

Cât despre cum se vede ca mireasă, pentru a doua oară, Anda Adam a spus că-și dorește în primul rând ceva relaxat: ”Probabil voi simți să facem o nuntă foarte relax. Eu desculță pe plajă, cu o rochie lejeră și foarte simplă! Cu părul rebel și în vânt…

Nu am stabilit încă o dată a nunții, dar vă voi anunța, cu siguranță”.

Ce înseamnă pentru Anda Adam să fie soție? ”Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc”, a explicat ea.

Vezi și Anda Adam, din nou mămică la 42 de ani? Fiica ei are o cerință specială: „Gemeni”

Citește și:

Cristina Cioran nu mai vrea să audă de bărbați după despărțirea de tatăl fetiței: ”Hai lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni!” Alex Dobrescu vrea împăcarea

Războiul declarațiilor. Florin Piersic i-a dat replica fiului său: „Păi o dată spui așa, o dată spui așa?”. Tăios, dar și blajin, marele actor și-a spus partea lui de adevăr