În ciuda celor care spun că are un nas perfect și că ultimul lucru la care ar trebui să se gândească ar fi o operație, artista susține că nasul ei e strâmb și că de multă vreme ar vrea să îl îndrepte.

cantareata vrea sa-si indrepte nasulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În plus, ea se plânge și de o deviație de sept, așa că există și un motiv medical pentru care vrea să se supună procedurii.

„Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta…”, a scris ea pe Instagram.

”Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile. Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa.

Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga. Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie. Mă veți iubi mai mult cu un nas drept şi finuţ”, a scris ea asumat pe rețeaua de socializare, promițând că va reveni cu fotografii după operație.

Vezi și Anda Adam, luată la rost de fani: ”Ce par oribil ai! Schimba-ti odata blondul ala oxigenat si demodat!”. Demodată sau nu, artista arată excelent în costum de baie

Citește și: