Anda Adam s-a căsătorit! Primele imagini cu artista la cununia civilă. S-a îmbrăcat complet atipic!

Cum o cheamă pe Anda Adam în acte, după a doua căsătorie. Detalii despre nuntă, luna de miere și singura dorință pentru anul acesta. Artista a spus răspicat!

La 44 de ani, Anda Adam îmbrcaă din nou rochia de mireasă, după divorțul de tatăl fiicei sale. Și o face cu mare stil! Cununia religioasă are loc la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea de nuntă se va desfășura într-un club exclusivist din Capitală.

Invitații sunt unul și unul, la fel și artiștii care vor îmntreține atmosfera, dar vor fi și foarte mulți animatori. La nunta artistei sunt așteptate peste 500 de persoane.

Petrecerea e deschisă de Tzancă Uraganu. Cine va mai cânta

Tzanca Uraganu va deschide petrecerea, la orele 22.00, Oana Radu va cânta și ea, iar Florin Salam va fi și el unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii, care va încinge petrecerea mai spre dimineață.

Nunta noastră va fi total atipică, o să fie într-un club! Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza! Niciun ballroom sau  restaurant nu se preta la o astfel de petrecere pe care ne-am dorit-o pentru nunta noastră.

om avea invitați să cânte mai mulți artiști. Începutul serii va fi cu Tzanca, Oana Radu ne va fi și ea alături,  o să ne și cânte, avem foarte multe elemente de  acrobații, costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri, acrobați pe papainoage cu costume luminoase, mergem pe un cu totul alt concept.

Avem un moment de tobe, tarabane, cu Giovanni, spre dimineață vine Florin Salam și am mai pregătit și multe alte suprize”, a povestit Anda Adam pentru Click!.

cum o cheama pe anda adam in acteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Pentru mine e ca un spectacol, mergem la spectacolul nostru!”

Cântăreața mărturisește că nu are emoții cu privire la marele eveniment, la care va veni întocmai ca invitații săi, pentru că totul e foarte bine pus la punct și fiecare știe ce are de făcut. Consideră că experiența de pe scenă o ajută să treacă peste orice sentiment copleșitor, astfel că doar se va bucura alături de bărbatul iubit.

„Nu am (nr. emoții). Mă mai întreabă oamenii dacă am emoții și le spun că nu. Am fost în alte locuri cu 100.000 de oameni, pe scenă. E o altă trăire, dar nu am emoții. E ca în showbiz, tot organizare, cântă ăla, vine ăla, se întâmplă nu știu ce, pentru mine e ca un spectacol, mergem la spectacolul nostru.

Am toți oamenii acolo, grupuri, toată lumea știe ce are de făcut. E tot setup-ul făcut. Mă descurc în organizare. Eu vin doar să mă distrez.

Seara o începem cu Tzancă, așa se vom face intrarea. Așteptăm să se strângă invitații, apoi ne facem apariția”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

„Pe 29 iunie … Și cununia religioasă, și petrecerea. Vreo 500 de persoane. Jumătate vin din străinătate din partea soțului: Paris, Elveția… Noi de aia am fost așa indeciși, pentru că nu știam dacă să o facem aici sau să o facem în străinătate, pentru că el este născut la Paris, este francez, și atunci toți invitații lui, 80%, vor veni de acolo. Restul sunt ai mei, de aici.

Avem o echipă întreagă (n.r. pentru organizarea nunții), pentru că ar fi foarte complicat”, spunea Anda Adam, la Antena Stars, acum ceva vreme.

Cine sunt nașii. Tzancă Uraganu și Alina Marymar nu au mai putut. Ce rol va avea fetița Andei la nuntă

Anda Adam a vorbit și despre nașii pe care îi va avea. După ce Tzancă Uraganu și Alina Marymar au anunțat că nu mai pot să cunune din cauza decesului micuțului Lucas, nepotul artistului, Anda și soțul ei au ales pe altcineva.

Perechea de nași face parte din grupul lor de prieteni care locuiesc peste hotare. Sunt oameni celebri care au jucat în Miami Beach 2 alături de Yosif Mohaci, români care locuiesc peste granițe de multă vreme.

Aceștia au ajuns deja în România pentru a le fi alături celor doi și în zilele anterioare marelui eveniment.

„Ne-au spus că nu pot fi nașii noștri în acte, dar vor fi alături de noi la eveniment. Noi am rămas tot așa, nași și fini. Va veni și va cânta. El deschide seara.

Ele sunt (nr. noii nași) persoane cunoscute. Sunt prietenii noștri din Las Vegas. Sunt români, dar sunt căsătoriți de 20 de ani acolo, au o fetiță.

Sunt un exemplu pentru noi pentru că așa suntem și noi. De aceea am ales să fie alături de noi și să fie părinții noștri spirituali și să ne ajutăm dacă va fi nevoie, dar să sperăm că nu.

Vin din Las Vegas, au aterizat deja în România. Evelyn și fetița lor vor fi îmbrăcate la fel, vor ține trena. Ei au jucat în Miami Beach 2 alături de Yosif, soțul meu”, a mai spus artista.

Marius Moga, Andreea Bănică și Cristina Spătar se vor afla printre invitați

Printre invitații la nunta Andei Adam cu Joseph Adam se numără Marius Moga – care i-a și compus cea mai nouă piesă, „Șervețele”, Andreea Bănică, Cristina Spătar, Xonia, Roxana Vancea alături de soțul ei, Dragoș Syko, Oana Radu, Geta Voinea, Oana Roman și multe alte nume cunoscute din showbiz și colegi de breaslă de-ai cântăreței.

Anda Adam s-a pregătit ca la carte pentru nunta cu Joseph Adam. Ținutele celor doi miri se anunță a fi, de asemenea, unele spectaculoase, iar despre petrecere, la ce elemente de show conține, probabil că se va vorbi mult timp de acum încolo.

Emoții mari din cauza inelului de logodnă. Îl pierduse, dar a avut noroc

Cu câteva zile înainte de nuntă, Anda Adam a trecut prin emoții mari, după ce și-a pierdut inelul de logodnă. A avut însă noroc, în final.

„E foarte scump deja (n.r. inelul). Ideea e că l-am pierdut. Am pierdut inelul de logodnă (…) Am pierdut inelul de logodnă în mall, undeva în Cluj.

Eram în Cluj, am fost la magazin, m-am fâțâit eu tot mallul, plec de acolo, plec să luam masa cu finii. Când ajung să mă spăl pe mâini, mi s-a părut că e mâna cam goală și că nu mai am inelul. Am derulat filmul și mi-am dat seama că am pierdut inelul. Probasem niște haine.

Am fugit la mall și am zis că atunci când am probat, nu am simțit când s-a agățat inelul, l-am tras și nu mi-am dat seama. Începuse și o ploaie torențială. Soțul spune: „Lasă, unde să te duci să cauți inelul?”. I-am zis că: „Glumești, eu mă duc să-l caut, aveam un nod în gât”, a povestit cântăreața la Antena Stars.

Un bărbat i-a găsit inelul de logodnă în parcare

După câteva ore, a decis să se întoarcă la mall. Era aproape de ora de închidere și a mers prin toate magazinele în care probase haine. A cerut și imaginile de pe camerele de supraveghere, dar n-a avut succes.

Când să plece, resemnată că nu îl va mai găsi vreodată, un bărbat, șoferul unei aplicații de ridesharing, a găsit inelul în parcare. Abia atunci a realizat că îl scăpase în momentul în care s-a dat jos din mașină.

Vezi și Anda Adam, detalii despre nunta anului, cu 500 de invitați! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii dar și Anda Adam a decis că nu mai are nevoie de rochie de mireasă: „Mă mărit în…”

Anda Adam, părăsită sau înșelată? Artista a spus în sfârșit ce s-a întâmplat

Anda Adam, despre logodnicul ei: ”L-aș compara cu Aquaman!” Cum se înțeleg fetițele celor doi. Ce spune despre mărirea familiei

Anda Adam, din nou mămică la 42 de ani? Fiica ei are o cerință specială: „Gemeni”

Citește și:

Mircea Baniciu, imagini duioase cu nepoțelul nou născut. S-a dus după el la mare. Ana Baniciu: „E entuziasmat bunicul”

Soții Albu, din nou în război. Mărul discordiei, boala lui și Mikaela. Iulia Albu îi aduce acuzații dure fostului soț, dar și el îi dă replica: ”Fiica mea este foarte bine pregătită!”