Marți, 17 mai, au apărut noi informații în dosarul deschis la începutul anului, la Judecătoria Cornetu, și în care Anda Adam are calitatea de pârât. Ea a fost dată în judecată de Teodorescu Nicoleta, proprietara imobilului în care solista a stat ilegal.

Iniţial, cântăreaţa a vrut să cumpere locuința, însă nu a avut banii necesari, dar promisese că, în perioada octombrie-decembrie, ar fi urmat să plătească suma prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, actul s-a rezoluţionat, iar vedeta era obligată să evacueze imobilul, norează observatornews.ro.

„Admite în parte cererea formulată de reclamantul Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orașul Bragadiru, județul Ilfov. Admite în parte capătul de cerere privind cheltuielile de judecată și obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 5200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Ce spune proprietara, prin intermediul avocatului

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezoluționat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat”, a precizat Adrian Cuculis, avocatul acuzării, la Antena 3.

anda-adam-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ce spune Anda Adam

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune. Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar reclamă pe spatele numelui meu”, a declarat Anda Adam pentru Click!. 

Ce spune avocatul

„După injurii ca la ușa cortului, dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare”, a transmis avocatul Adrian Cuculis mar’i, 17 mai. Potrivit hotărârii judecătorești, decizia nu este definitivă și poate fi atacată prin apel în termen de cinci zile, dar este executorie, așa că Anda Adam a fost nevoită să plece din imobil.

Citește și: Anda Adam, despre logodnicul ei: ”L-aș compara cu Aquaman!” Cum se înțeleg fetițele celor doi. Ce spune despre mărirea familiei

Citește și: Anda Adam, primele declarații despre problemele dintre ea și soțul ei