Anda Adam radiază de fericire lângă noul ei iubit, iar în ziua în care a împlinit vârsta de 42 de ani, fiica ei, Evelin, i-a spus că a venit timpul să-i facă o surioară și un frățior.

anda adam insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Anda Adam a recunoscut că se gândește serios la al doilea copil, de când și-a refăcut viața. Artista a dezvăluit în direct, la „Teo Show” că și fetița ei, Evelin, își dorește ca familia să se mărească.

Micuța nu vrea, însă, doar o surioară sau un frățior, ci are o cerință mai specială: gemeni, după cum a dezvăluit artista chiar în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a mers împreună cu Evelin.

„Teo Trandafir: Evelin, ce i-ai spus mamei?

Evelin: Că vreau o surioară și un frățior în momentul ăsta, gemeni, ca mine.

Teo Trandafir: Ok. Ești gata pentru asta? (către Anda)

Anda Adam: Nu-i așa simplă. Gemeni trebuie să fie, fată și băiat. Acum, să vedem dacă o să-mi și reușească. Este o dorință curată a mea. Și pură. Și sinceră.”, a declarat Anda Adam.

Întrebată care a fost cel mai emoționant cadou pe care l-a primit în viața ei, Anda Adam a răspuns fără să stea pe gânduri: cererea în căsătorie. Vedeta a dezvăluit că momentul în care iubitul ei i-a pus inelul pe deget nu poate fi comparat cu alte lucruri materiale.

„De obicei nu mă atașez de lucrurile fizice.Nu contează valoarea lor. Cea mai emoționată aș putea spune că am fost atunci când am mers în Cappadocia și am fost cerută în căsătorie. Ăla-i un lucru care pentru mine e foarte prețios. Mai prețios decât orice alt obiect de valoare.”, a mai spus Anda Adam.

Anda Adam a divorțat în mare secret de Sorin Nicolescu și și-a refăcut viața lângă Yosif Eudor Mohaci, un om de afaceri din Arad, care a stat mult timp în Elveţia şi Franţa. Ea a fost cerută în căsătorie partenerul său, în timp ce se afla în vacanță în Cappadocia, Turcia, anul trecut, în luna octombrie. Afaceristul s-a folosit din plin de peisajul de vis din respectiva locație, așa că vedeta nu o să uite niciodată momentul extrem de romantic, rupt parcă din filmele de dragoste.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.

A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia.

Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul.”, a declarat vedeta imediat după fericitul eveniment.

Anda Adam a dezvăluit la Teo Show că și-a deschis un club la Cluj, dar a recunoscut că își dorește foarte mult un Lamborghini.