Frumoasa artistă a declarat în emisiunea „Vorbește lumea”, în luna iulie că își dorește foarte mult să devină mamă pentru a doua oară, mai ales că acum în septembrie, fiica ei  Evelin, în vârstă de doi ani și jumătate,  a început grădinița.

Se pare că Anda și soțul ei, Sorin, nu au stat prea mult pe gânduri și au și trecut la fapte, iar artista ar fi deja însărcinată. Cel puțin așa lasă de înțeles în ultimul filmuleț postat de ea pe canalul ei de youtube, unde și-a făcut vlog. Mai exact, Anda se filmează în bucătărie, în timp ce face clătite ajutată de fiica ei, semn că deja au început poftele de graviduță.

Anda Adam si fetita eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: O celebră actriță face dezvăluiri cutremurătoare. Tatăl ei a abuzat-o în mod repetat când avea doar 14 ani

Anda Adam își dorește foarte mult un băiețel

Artista a mărturisit că fiica ei este topită după copii, în special după băieței, și astfel au decis să-i facă și un frățior.

„Îmi doresc mult al doilea copil, dar am zis că așteptăm până în septembrie când Evelin va începe grădinița. Nouă ne-a fost greu, pentru că până la vârsta de doi ani doar noi doi ne-am ocupat de Evelin, pentru că bunicii sunt stabiliți în alte țări. Eu nu am cum să-mi las copilul o săptămână cu bona ca să plec eu în vacanță. Evelin merge cu noi peste tot”, a declarat Anda Adam în emisiunea „Vorbește lumea”, încă din luna iulie.

Citește și: