Anda Adam a mărturisit că este extrem de îndrăgostită și că își dorește un copil alături de viitorul ei soț. Atunci când își privește iubitul, cântăreața se topește, recunoaște chiar ea.

Într-un interviu recent, cântăreața a mărturisit că cererea în căsătorie a fost o surpriză totală. ”Da, m-a luat pe sus, nu că prin surprindere! Nu mă așteptam! Am vrut să îi fac eu o surpriză și mi-a copt-o el mie! În sensul bun”.

Pusă să descrie relația romantică pe care o are în prezent, iată ce a spus cântăreața: ”O relație matură, bazată pe încredere, iubire, familie! Amândoi credem și ne dorim aceleași lucruri. Avem deja experiență și poate că asimilăm și cernem mult mai bine acum anumite lucruri, responsabilități, greșeli. Suntem orientați spre lucruri constructive!”.

Cum îl descrie pe logodnicul ei: ”El confirmă această teorie!”

”Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman.

Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el.

Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, a mai spus Anda Adam pentru Ciao.

Cum amândoi sunt părinți de fetițe, a fost întrebată dacă acestea s-au cunoscut, iar răspunsul a fost afirmativ. Și aici exstă ”chimie”, a dat de înțeles artista: ”Se înțeleg extraordinar de bine. Evelin mereu a căutat compania unui alt copil, și mereu a avut zile când mă ruga să îi găsesc prietenii ei, doar să vină să petreacă timp împreună. Știți cum sunt copiii. Acum, cumva am rezolvat și problema asta. Pentru că nu va mai  fi în anumite zile singură, ci va avea o surioară care se joacă cu ea.

Ele se înțeleg bine și învață lucruri noi una de la alta. Evelin are un caracter mai puternic, cu curaj. Și Nicole învață de la ea aceste lucruri. Nicole este mai finuță, mai feminină, iar Evelin învață acest lucru de la ea. Se completează foarte bine una pe cealaltă și au foarte multe lucruri în comun”.

Ne dorim copii”

Cei doi își doresc și un copil, măcar, împreună, mai spune vedeta: ”Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”.

Cât despre cum se vede ca mireasă, pentru a doua oară, Anda Adam a spus că-și dorește în primul rând ceva relaxat: ”Probabil voi simți să facem o nuntă foarte relax. Eu desculță pe plajă, cu o rochie lejeră și foarte simplă! Cu părul rebel și în vânt…

Nu am stabilit încă o dată a nunții, dar vă voi anunța, cu siguranță”.

CE înseamnă pentru Anda Adam să fie soție? ”Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc”, a explicat ea.

Întrebată ce a greșit în prima căsnicie, astfel încât aceasta nu a fost și ultima, artista a răspuns că nimic: ”Nu au fost greșeli în prima mea căsnicie. Doar că pur și simplu energiile noastre nu s-au mai intersectat la un moment dat, atâta tot. Și cred că fiecare relație și căsnicie are lucruri unice care se întâmplă, nu poți lua ca atare experiențele”.

Vezi și Abia s-a despărțit de soț și se mărită! Cum a fost cerută de soție Anda Adam: ”Ca într-un film, am plâns de bucurie” Pozele sunt spectaculoase!

Citește și:

Cuza și Emi au pierdut finala Asia Express. Ce au declarat?

Elwira și Mihai Petre sunt marii câștigători Asia Express. Primele declarații