„Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște sopinguri, a lăsat-o și ea asa, în punctul mort” – este mesajul care însoțește imaginea postată pe pagina de Facebook Polițiștii au umor.

Comentariile critice la adresa posesoarei autoturismului au curs unul după altul. Artista a reacționat și ea la postare, venind cu justificări. Anda Adam susține că a parcat astfel întrucât era seara târziu, cu puțin timp înainte de închiderea mall-ului, și a considerat că nu mai incomodează pe nimeni parcând pe locurile rezolvate persoanelor cu dizabilități.

„1. Mi-am „permis” sa parchez asa pt ca era ora inchiderii, ca atare refuz sa cred ca mai venea cineva cu dezabilitati la vreun shopping pt 15 minute!😏

2. Dupa cum se vede si in poza, in acea zona mai erau cel putin 5-6 locuri pt oameni cu handicap, toate libere!

3. Am parcat asa fix 5 min cat am urcat sa iau o felie de tort copilului.

4. Copilul era in dreapta spate, motiv pt care am parcat asa ca sa pot deschide usa sa imi scot copilul din masina.

5. La urcarea in masina, cu copilul langa mine, am fost injurata in ultimul hal, facuta proasta si „certata” de o „domnisoara” cu palarie neagra in cap stilul „vama veche”, ca data viitoare sa parchez cum trebuie, nu ca „PROASTA” … citez. Probabil acesta „epava” este una din acest grup sau din alt grup similar si vazand postarea si fiind in sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzatoare, ca daca nu stiati, exista „una cu palarie” care este justitiara parcarilor din mall”!

Daca citesti acest mesaj „palariato”, afla ca am scos masina si am venit dupa tine, dar norocul tau a fost ca nu te-am mai gasit, ca te spargeam cu bataia!!!! La propriu!”, a comentat Anda Adam de pe pagina sa de Facebook.

Potrivit presei mondene, mașina, un BMW i8, a fost achiziționată de artistă în primăvară. Ulterior, într-un studio profesionist, mașina a fost colantată așa încât acum are un background negru mat, cu o grafică ce reprezintă desene abstracte. 150.000 de euro ar fi costat bolidul.

Vezi și Fotografie rară, cu Anda Adam și fetița ei. Micuța e copia sa!

Citește și:

Jane Seymour, celebra Dr Quinn, a vorbit deschis despre boala Alzheimer: „Nu vreau să devin o povară pentru cei care îi iubesc…”

Virgil Ianțu are coronavirus. Anunțul făcut de prezentatorul TV: „Să vă protejați cât puteţi…”