Dacă prima nuntă a fost cu mare fast, a doua oară e loc de altfel. Așa par că au decis Anda Adam și noul ei soț, ambii părinți și aflați la a doua căsătorie. După nenumărate discuții, cei doi par că au decis cum vor să arate nunta lor. Și da, va fi altfel. Iar cum banii nu sunt o problemă, cerul e limita. Și nu întâmplător cerul, pentru că perechea vrea să închirieze un avion privat, să-și ia invitații și să fugă cu ei pe o plajă exotică.

Mai mult, Anda e decisă să se îmbrace în costum de baie la nunta ei!

Anda Adam vrea nuntă în costumul de baie!

Viața Andei Adam s-a transformat din coșmar în basm de când l-a întâlnit pe Yosif Mohaci. După despărțirea de tatăl fetiței sale, cântăreața și-a găsit rapid jumătatea în persoana afaceristului Yosif Mohaci, și el tată de fetiță.

Anda trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, fiind surprinsă în fiecare zi de Yosif. A cerut-o în Capadoccia pe nepusă masă, apoi, de Crăciun, cei doi și-au făcut cel mai frumos cadou, alegând să meargă la starea civilă. Anul acesta, urmează nunta cea mare.

Și aici sunt surprize mari, căci cuplul este cât de se poate de imprevizibil și de nonconformist. Așa că nici nu se pune problema de o nuntă neaoșă, acasă în România.

„Facem undeva la soare, la căldură, o destinație exotică, că Iosif e sătul de munte. Așa că nu-mi mai trebuie nici rochie de mireasă, doar un costum de baie e suficient. Vin în costumul lui Adam și Eva, și gata! Am scăpat și de cheltuială, nu stau să mă mai complic cu ce-i la modă, ce nu se poartă. Uite voalul, nu e voalul!

Undeva pe o plajă, cu un cocktail în mână, fără stres, așa vreau să fie.

În principu ne dorim să fie anul acesta nunta, nu va mai fi un secret. O să anunțăm pe toată lumea!

Nu am comandat, încă, verighetele. Acum mă bucur de inelul ăsta superb primit la cununie”, a dezvăluit Anda Adam pentru Click!.

Pentru nunta de pe plajă, Anda și Yosif sunt dispuși să închirieze un avion privat cu care să-și aducă invitații, rudele și pietenii apropiați.

„Pentru invitați cumpărăm avionul cu totul, nu este problemă pentru noi pentru a ajunge la nunta noastră.

Nu știu câți invitați o să fie, dar dacă îi strângem și pe ai lui și pe ai mei nu cred că există spațiu unde am putea să făcem nunta. Este și un calcul matematic la mijloc, este și un număr de persoane.”, ne-a mai spus viitoarea mireasă.

anda-adam-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De ce au ales să se căsătorească de Crăciun

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci au mers și au spus „Da!” la Starea Civilă chiar pe 23 decembrie, înainte de Crăciun. Partenerul ei a cerut-o de soție în toamnă, în 2021, în Capadoccia.

„Cununia noastră civilă nu a fost în secret deloc. Noi ne-am decis foarte repede și am zis să facem acest lucru acum pentru că nu voiam să aibă loc semnarea actelor în același timp, cu nunta în sine.

Efectiv nu a fost nimic pe ascuns, și ne-am dus noi, familia și copiii la Starea Civilă.”, a explicat Anda Andam.

O semnificației a zilei alese nu există. A fost cel mai frumos cadou de Crăciun pe care cei doi și-l puteau face.

Cine este noul soț al Andei Adam

Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam, este originar din Arad, dar bărbatul a stat în Elveţia şi în Franţa o perioadă. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Soțul Andei a mai fost căsătorit și are o fetiță. Nunta lui Yosif Eudor Mohaci cu fosta nevastă a fost una de lux și a avut loc în Cipru, în 2018. Ceremonia s-a desfăşurat tot pe plajă, într-un decor de vis.

Vezi și Cum o cheamă pe Anda Adam în acte, după a doua căsătorie. Detalii despre nuntă, luna de miere și singura dorință pentru anul acesta. Artista a spus răspicat!

Citește și:

Dana Marijuana, din nou mămică? Artista are 42 de ani și are deja două fete

Lisa Marie Presley a fost înmormântată lângă fiul ei. Secretul de familie dezvăluit chiar la ceremonie