View this post on Instagram

 

Cartagena! Here we are!

A post shared by Anca Turcasiu Georgescu (@ancaturcasiu) on

Un colț de lume la care mulți dintre noi doar visăm, America de Sud o surprinde pe actrița și cântăreața noastră la fiecare pas. Bolivia și Peru au lăsat o impresie profundă asupra ei, dovadă stând nenumăratele fotografii pe care vedeta le-a postat pe rețelele de socializare.

la Marea Caraibe, in ColumbiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Fotografii pline de culoare, așa cum și sunt cele două țări. Anca Țurcașiu a pozat localnici, lacul Titicaca, cel mai mare din America de Sud și cel aflat la cea mai mare altitudine, Machu Picchu și câte și mai câte.

 

View this post on Instagram

 

Insula Taquile! LACUL TITICACA. Cel mai mare din America de sud. La cea mai mare altitudine!

A post shared by Anca Turcasiu Georgescu (@ancaturcasiu) on

Anca Țurcașiu și soțul ei, Cristian Georgescu, au și sărbătorit ceva cu totul special în această vacanță, aflată încă în curs de desfășurare: 23 de ani de când sunt împreună. Ce mod mai bun de a celebra iubirea decât la mii de kilometri depărtare de casă, în doi, mână în mână?

Deși are un corp cu care orice femeie s-ar mândri, Anca Țurcașiu, în vârstă de 49 de ani, nu a pozat deloc ca o divă în vacanță. Îmbrăcată sport, adesea și cu șapcă pe cap, vedeta a ales stilul casual.

Nici la plajă, deși ar fi putut, nu a pozat sexy. A ales un costum de baie întreg și a pus accentul pe zâmbet, cel mai bun accesoriu de vacanță.

Vezi și Anca Țurcașiu, despre prima iubire și singurul reget din viața sa

Citește și: