Chiar dacă a divorțat, Anca Țurcașiu este o familistă convinsă. După ruptura de soțul ei, aceasta mai are doi bărbați foarte importanți în viața sa. Este vorba despre fiul ei, căruia îi face fel de fel de declarații cu fiecare ocazie, dar și de tatăl ei, pe care actrița îl respectă și îl admiră foarte mult.

Ziua de ieri a fost una cu totul specială pentru vedetă, pentru că părintele său a împlinit vârsta de 86 de ani. Motiv de mare sărbătoare pentru Anca Țurcașiu, care i-a scris un mesaj special părintelui său pe rețelele de socializare.

„El e TATA. E cel care m-a învățat ce înseamnă iubirea. E cel care mi-a dat aripi să zbor! E cel pe care-l iubesc definitiv, așa cum spune el despre mine când își exprimă dragostea.

Datorită lui sunt azi ceea ce sunt, pentru că în loc să-mi citească povești, seara la culcare, îmi citea poezii… Așa am ajuns actriță. Iubind poezia.

El e cel care întotdeauna a avut o vorbă bună, un zâmbet, o încurajare pentru toate situațiile prin care am trecut în viața asta. Azi e ziua lui. Împlinește 86 de ani. Sunt atât de fericită că ESTE. LA MULȚI ANI, TATA! TE IUBESC „DEFINITIV”!”, a scris Anca Țurcașiu plină de emoție în mediul online.

anca-tucasiu-si-tatal-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anca Țurcașiu, disciplină de soldat la 53 de ani

Nu este întâmplător faptul că Anca Țurcașiu are o siluetă de vis, întrucât actrița spune că pe lângă alimentația care este una extrem de strictă, are și un program foarte bine pus la punct, de unde mișcarea nu lipsește în nicio zi. E disciplinată ca un soldat și asta se vede.

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00 – 2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert. Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a povestit Anca Țurcașiu în podcastul Adinei Alberts.

Gena nu o ajută, iar menopauza a venit cu 10 kg

Și, dacă foarte multe persoane ar spune că și gena o ajută foarte mult pe actriță, aceasta e de cu totul altă părere. Actrița spune că părinții săi nu au avut niciodată silueta idală, astfel încât ea a trebuit să se lupte cu acest bagaj genetic deloc propice și a trebuie să facă sacrificii uriașe pentru a se menține în formă.
Chiar dacă nu i-a ieșit întotdeauna perfect, întrucât uneori recunoaște că a avut și mai multe kilograme, Anca Țurcașiu pare că a descoperit elixirul tinereții acum, la 53 de ani.

„Acest sport de performanță de opt ani de zile m-a dus unde sunt acum. Am un stil de viață de la care nu mă abat. Am niște rigori. Natural nu sunt slabă, vin dintr-o familie de oameni plinuți bine. (…)

Eu cred foarte mult în genă. Trebuie să fac niște eforturi foarte mari. După ce am intrat la menopauză a fost o nebunie, am pus 10 kg pe mine. E ceva ce nu poți să controlezi”, a mai explicat Anca Țurcașiu.
Vedeta a făcut chiar și o listă cu alimentele pe care le consumă regulat, dar și cu cele pe care le-a eliminat din meniul zilnic.

„Îmi place să mănânc spanac, linte, hummus, salate, semințe, avocado.

Raportarea mea la mâncare este total diferită acum. Nu mai mănânc zahăr, nu mai mănânc făinoase, nu mai mănânc fructe. Am început să mănânc din ce în ce mai puțin. Mă simt foarte bine, sunt în formă și am energie multă, nu iau suplimente”, a încheiat ea.

Vezi și Anca Țurcașiu: „Nu mănânc carne, lactate, fructe, zahăr, făinoase”. Ce boală i-au găsit medicii și cum a scăpat de ea

Citește și:

Motivul pentru care Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată: ”Nu vor avea baie!”

Iuliana Marciuc, în doliu. Bunica ei a murit: „Tata nu a vrut să fie singur de ziua lui”