Actrița a lăsat în urmă trecutul și privește optimistă către viitor. Cu un băiat deja mare, vedeta are în sfârșit timp pentru ea.

”Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult.

Când am împlinit 40 de ani am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook, unde a postat un instantaneu cu ea la malul mării.

E îmbrăcată într-o rochie albă, care îi lasă la vedere umerii și picioarele, dar în cel mai delicat mod. E ușor bronzată, iar ochii pur și simplu îi râd.

Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei…

Publicată de Anca Turcasiu pe Sâmbătă, 17 octombrie 2020

Mii de oameni au admirat-o și i-au trimis cele mai calde urări. Cu eleganță și simplitate, Anca Țurcașiu le-a mulțumit tuturor.

Vezi și Așa arăta Anca Țurcașiu acum 20 de ani! Parcă a fost ieri!

Citește și:

Cabral, momente de tandrețe cu fiica lui, Namiko. „Câteodată așa sunt eu”

Iubita lui George Burcea a luat coronavirus. Cum se simte Viviana Sposub