„Ea e mama. Elena Țurcașiu. O frumusețe de femeie. Aici aveam amândouă 30 de ani. Este omul care m-a iubit cel mai mult de pe Pământ. S-a dus în cer demult… și simt că de acolo, de sus, are grijă de mine mereu. Astăzi a fost comemorarea celor care nu mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele sociale.

Anca Țurcașiu: „Știu ce înseamnă melanomul. Eu am pierdut-o pe mama din această cauză”

Elena Țurcașiu, o femeie frumoasă, de la care Anca a moștenit ochii mari, zâmbetul, chiar și privirea caldă, s-a stins din cauza unei boli cumplite, despre care solista a tras un semnal de alarmă: cancerul de piele.

„Eu sunt foarte atentă cu soarele, pentru că ştiu ce înseamnă melanomul. Eu am pierdut-o pe mama din această cauză, aşa că m-am documentat mult despre acest subiect. Aceasta este cea mai agresivă formă a cancerului, însă dacă o descoperi la timp, te poţi salva”, declarat solista într-un interviu pentru Perfecte.ro.

anca-turcasiu-mamaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anca Țurcașiu are o relație foarte strânsă cu tatăl ei, în vârstă de 84 de ani și, de fiecare dată când poate, îi face acestuia mici surprize sau îi satisface mici capricii. Vara trecută au petrecut o vacanță doar ei doi și și-au creat amintiri minunate. Recent, solista a publicat pe Instagram o poză cu fiul ei, Radu, și cu tatăl ei, alături de următorul mesaj: „Tata și Radu. Cei mai iubiți de pe Pământ!!!”.

Tatăl Ancăi Țurcașiu a fost inspector în învățământ

Părinții Ancăi Țurcașiu nu au avut tangențe cu lumea artistică. „Mama mea nu mai trăiește, dar a lucrat în domeniul economic, a fost director economic la spitalul pentru studenți, iar tata, nici el nu are nicio legătura cu meseria de artist, doar că are un suflet de artist, în adâncul lui. Tatăl meu este inginer și a fost inspector în Ministerul Învățământului, a lucrat și ca profesor universitar, redactor-șef la Editura Didactică și Pedagogică pe învățământ, deci nicio legătura cu domeniul artistic”, povestea Anca Țurcașiu despre părinții ei, în revista Tango.

Citește și: Poza cu Anca Țurcașiu la plajă, care a stârnit un val de comentarii. Răspunsul genial al solistei

Citește și: Anca Țurcașiu NU vrea să devină bunică: „Dacă o să mi se pună copilul în brațe…”. Care este motivul pentru care actrița nu vrea nepoți