E trasă prin nel și nu-și arată deloc vârsta. Anca Turcașiu arată și la 49 de ani ca la 20 de ani, fiind într-o formă de invidiat. Ea și-a surprins fanii  cu o schimbare de look și toată lumea a lăudat-o. Anca Țurcașiu este o artistă desăvârșită și o femeie superbă. Recent, ea a publicat pe rețelele de socializare noi imagini cu ea, în care fanii au remarcat imediat schimbarea de look. A renunțat la părul roșcat -șaten și a optat pentru o culoare mult mai deschisă,  s-a făcut blondă și îi stă foarte bine.

Anca Turcasiu a renuntat la părul roscatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Artista a mărturisit că secretul frumuseții și siluetei sale se datorează faptului că a adoptat de foarte multă vreme o alimentaţie ovo-lacto-vegetariană. Ea susține că din frigiderul său nu lipsesc fructe, legume, carne de peşte, ouă și lapte degresat. Cu toate acestea, Anca recunoaște că nu-și refuză niciodată un pahar de vin roșu sec, de preferință Cabernet.

A renunțat la carne și mănâncă zilnic 7-8 ardei iuți

De asemenea, ea  recunoaște că mai are încă un mic truc, când vine vorba de dietă. În fiecare zi consumă 7-8 ardei  iuți. Și asta, pentru că aceștia au rolul de a accelera metabolismul, îmbunătățește digestia și reduce considerabil senzația de foame.

„Să arăți bine la o vârstă înaintată depinde mult de alimentație și sport. Am văzut oameni alergând asta-vară pe plajă, care la 60 de ani, arătau de ți se tăia respirația. Dacă vrei, se poate și fără operații estetice! Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrău! Există multe aparate de facut gimnastică în multe dintre parucrile din București, unde poți petrece ore întregi făcând miscare. Totul e să vrei! Eu întotdeauna îmi găsesc timp pentru sport’, a declarat artista in urma cu ceva timp.

Solista este și o femeie fericită. Este căsătorită de peste 20 de ani cu medicul stomatolog Cristian Georgescu.  Cei doi s-au cunoscut în SUA,  când Anca se afla într-un turneu și s-au căsătorit în 1998.

Anca  a cucerit publicul datorită calităților vocale și prin rolurile din filmele ”A doua cădere a Constantinopolului” și ”Miss Litoral”, cu melodiile sale sensibile, dar și cu cântecele pentru copii. De asemenea, artista a jucat în muzicalul de mare succes ”Chicago”, la Teatrul Național București și în spectacolul ”Interpretul”, de la Teatrul Foarte Mic, dar și în spectacolul caritabil pentru copii ”În așteptarea lui Moș Crăciun” de la Opera Română.

 

Citește și: