Se știe deja că Anca arată spectaculos și nu-și arată deloc anii, demonstrând că vârsta este doar o cifră. Drept dovadă stau și imaginile cu ea în costum de baie din Dominicană.

Artista a înotat cu delfinii, s-a bronzat, s-a plimbat cu barca și a înotat în apa turcoaz. Ea și-a luat în bagaje o mulțime de costume de baie, întregi sau din două piese, ce îi vin perfect și îi pun în valoare silueta ca trasă prin inel.

Fără celulită sau kilograme în plus, Anca Țurcașiu este un exemplu pentru femeile de toate vârstele. Mesajele laudative au curs pe Instagram, acolo unde artista a ales să împărtășească momente din vacanță. La malul oceanului, aceasta a pozat în ipostaze care i-au pus în valoare latura senzuală. „Spectaculoasă”; „O doamnă elegantă”; „Ești superbă”, i-au scris fanii.

anca si delSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Secretul siluetei Ancăi Țurcașiu

Artista a dezvăluit că secretul siluetei și tinereții ei e faptul că are un stil de viață ordonat, din care fac parte câteva lucruri de la care nu se abate: sportul, odihna și mâncarea sănătoasă sunt lege pentru ea.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită”, a dezvăluit Anca Țurcașiu în același interviu.

Citește și:

Alexia Eram și Mario Fresh, mai îndrăgostiți ca oricând. Cum s-au fotografiat în vacanța lor din Dubai

Andreea Bălan face primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Pur și simplu dragostea vine”