Anca Țurcașiu a mers recent la un film și a purtat o rochie roz, șapcă și pantofi sport. Avea un tonus de invidiat și arăta senzațional. În alte imagini publicate pe Instagram, artista le-a explicat fanilor cum arată un antrenament cu o ganteră de 5 kg. Anca a primit laude până și din partea Andreei Marin: „Ești o frumusețe de om, și pe dinafara, și pe dinăuntru”, i-a scris vedeta. Și Maria Buză i-a scris direct: „Te invidiez”.

Anca Țurcașiu: ”Am ajuns la greutatea din adolescență”

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, mărturisea Anca Țurcașiu anul trecut pentru Antena Stars.

anca-turcasiu-2-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum arată dieta Ancăi Țurcașiu

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat. Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, anul trecut, într-un interviu pentru Click!

Citește și: Anca Țurcașiu urmează un ritual secret care o menține tânără: ”O beau, mă spăl cu ea…” Câte kilograme are vedeta

Citește și: Corina Chiriac, lecție de stil la Palatul Regal. Le-a făcut concurență colegelor mai tinere, Oana Sârbu și Anca Țurcașiu. 30 de poze neretușate cu vedetele noastre. Rar de le vezi așa

Vedeta a divorțat de soțul ei, Cristian Georgescu, în urmă cu aproximativ doi ani. Anca Țurcașiu a fost cea care a făcut anunțul. Din căsnicia cu Cristian Georgescu, actrița are un fiu de 23 de ani, Radu, care s-a căsătorit recent.