În luna iulie, Anca Țurcașiu anunța vizibil afectată despărțirea de Cristian Georgescu.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să -mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, a scris Anca atunci.

Anca-Turcasiu-vacanta-in-DominicanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Acum, artista a slăbit, s-a relaxat la soare într-o vacanță de vis în Republica Dominicană, s-a bronzat și arată mai bine ca oricând. Anca Țurcașiu zâmbește din nou după despărțirea de Cristian Georgescu și a făcut noi declarații despre divorțul dureros prin care a trecut, mărturisind că a trecut peste și a reînceput o nouă viață.


„Cineva mi-a spus: „Vai,cum stați voi femeile la poze!”…da, așa este…dar vreau să vă arăt și cealaltă față. N-am nimic de ascuns. Râzând în hohote, după o căzătură, încercând o săritură în apă. Iată, se poate și așa. Am ajuns cu bine acasă. Reîncep viața! ”, a scris Anca la cele mai recente imagini cu ea.

Citește și:

O recunoști? Privește-o cu atenție, pentru că asemănarea e mare! E mama uneia dintre cele mai mari cântărețe din lume!

Dieta cu care a slăbit Lidia Buble. Ce schimbare a făcut în alimentație?