„Un nou început în viață. Întotdeauna merită să încerci! Să mergi mai departe! Să zâmbești în fiecare dimineață. Fă asta! Indiferent prin ce treci !”, a scris în urmă cu câteva zile Anca Țurcașiu și se pare că așa a și făcut-.

După o absență mai lungă de pe micul ecran, ea a decis să revină în televiziune. Astfel, artista va putea fi urmărită din 7 martie, în emisiunea concurs „Arena Starurilor”.

Emisiunea presupune ca interpreţii de muzică populară să cânte melodii pop, iar cei de muzică uşoară, să cânte muzică populară. Mai mult, în mod obligatoriu repertoriul trebuie să aparțină unui membru din echipa adversară, potrivit reteteșivedete.ro.

img-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Anca Țurcașiu, Cristina Vasiu, Diana Bişinicu şi Mihai Trăistariu vor forma ”echipa pop”, iar Emilia Ghinescu, Emilia Dorobanţu, Grigore Gherman şi Ovidiu Homorodean, ”echipa folclor”.

Emisiunea este de fapt un concurs, în care se confruntă cântăreţi de muzică uşoară, grupaţi într-o echipă de patru concurenţi, cu o altă echipă formată tot din patru concurenţi, dar cântăreţi de muzică populară.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Roxana Vasniuc Official (@roxana_vasniuc)

Cei opt vor trebui să-şi inverseze rolurile. Adică, interpreţii de muzică populară vor câta melodii pop, iar cei de muzică uşoară, câtece populare. Obligatoriu, cântecele trebuie să fie din repertoriul celor din echipa adversă.

Emisiunea va debuta la Antena Stars în seara de 7 martie La sfârşitul acestei competiţii, un juriu va da verdictul: cine a câştigat şi cine a pierdut. Juriul este alcătuit din Irene Boclinca, Natalia Mateuţ şi Tavi Clonda. Emisisunea va fi prezentată de Roxana Vaşniuc şi Andrei Ştefănescu.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!”, scria artista pe Facebook anul trecut, când își anunțat divorțul.

Citește și:

Ce soție frumoasă are Mihai Călin! Cei doi sunt împreună de 18 ani și au o poveste de dragoste superbă!

Ce copii frumoși are Enrique Iglesias. Fiica lui cea mică a împlinit un an și e adorabilă!