Vedeta continuă să fie în lumina reflectoarelor și în curând va putea fi urmărită în musical-ul „Mamma Mia”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului. Anca a mărturisit că secretul frumuseții și siluetei sale se datorează faptului că a adoptat de foarte multă vreme o alimentaţie ovo-lacto-vegetariană. Artista declara că din frigiderul său nu lipsesc fructe, legume, carne de peşte, ouă și lapte degresat. Cu toate acestea, Anca recunoaște că nu-și refuză niciodată un pahar de vin roșu sec, de preferință Cabernet.

Anca Țurcașiu împlinește astăzi 48 de ani, dar nu–i dai mai mult de 30! Iată secretul siluetei ei. Mănâncă zilnic 7-8...SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: La un an după ce a pozat complet cheală, Edith González face un anunț neașteptat. Fanii actriței sunt extrem de îngrijorați

Mănâncă zilnic 7-8 ardei iuți

Artista recunoaște că mai are încă un mic truc, când vine vorba de dietă. Ea mărturisește că în fiecare zi consumă 7-8 ardei  iuți. Și asta, pentru că aceștia au rolul de a accelera metabolismul, îmbunătățește digestia și reduce considerabil senzația de foame, potrivit site-ul Agenția de Presă Mondenă.

„Să arăți bine la o vârstă înaintată depinde mult de alimentație și sport. Am văzut oameni alergând asta-vară pe plajă, care la 60 de ani, arătau de ți se tăia respirația. Dacă vrei, se poate și fără operații estetice! Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrău! Există multe aparate de facut gimnastică în multe dintre parucrile din București, unde poți petrece ore întregi făcând miscare. Totul e să vrei! Eu întotdeauna îmi găsesc timp pentru sport”, a declarat artista in urma cu ceva timp.

Solista este și o femeie fericită. Anul acesta, pe 6 iunie, sărbătorește și 20 de ani de căsnicie cu medicul stomatolog Cristian Georgescu.  Cei doi s-au cunoscut în SUA,  când Anca se afla într-un turneu și s-au căsătorit în 1998.

Citește și: