Anca Țurcașiu (52 de ani) a anunțat, pe Instagram, că urmează să plece în vacanță doar cu tatăl ei. „Tata. Iubirea mea cea mare! Plecăm în vacanță. Doar noi doi. Ca în copilărie. Vreau să mă întorc acolo unde nu există griji, probleme, ci doar iubire! Vă voi purta cu noi”, a scris solista, în urmă cu două zile, primind o mulțime de mesaje și de urări. Zis și făcut. Bărbatul, care în august va împlini 85 de ani, și celebra lui fiică se află acum la Sulina și se bucură de liniște și de peisajul superb. „Așa arată un tată fericit. Așa arată iubirea”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul unei poze în care apare lângă părintele ei.

Anca are o relație foarte strânsă cu tatăl ei și, de fiecare dată când poate, îi face acestuia mici surprize sau îi satisface mici capricii. Pe mama ei a piedut-o din cauza unui melanom, drept pentru care a atras mereu atenția asupra efectelor nocive ale expunerii la soare, fără protecție.

anca-turcasiu-vacanta-cu-tata-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Sunt foarte atentă cu soarele, pentru că știu ce înseamnă melanomul. Eu am pierdut-o pe mama din această cauză, așa că m-am documentat mult despre acest subiect. Aceasta este cea mai agresivă formă a cancerului, însă dacă o descoperi la timp, te poti salva”, declara Anca, în trecut , pentru perfecte.ro.

Tatăl Ancăi Țurcașiu a fost inspector în învățământ

Părinții Ancăi Țurcașiu nu au avut tangențe cu lumea artistică. „Mama mea nu mai trăiește, dar a lucrat în domeniul economic, a fost director economic la spitalul pentru studenți, iar tata, nici el nu are nicio legătura cu meseria de artist, doar că are un suflet de artist, în adâncul lui. Tatăl meu este inginer și a fost inspector în Ministerul Învățământului, a lucrat și ca profesor universitar, redactor-șef la Editura Didactică și Pedagogică pe învățământ, deci nicio legătura cu domeniul artistic”, povestea Anca Țurcașiu despre părinții ei, în revista Tango.

Citește și: Anca Țurcașiu s-a pozat în costum de baie în Republica Dominicană. Fanii au reacționat imediat

Citește și: Anca Țurcașiu a suferit cumplit după divorț. E mai slabă ca oricând. Câte kilograme a dat jos?