Vedeta a postat pe Instagram, acolo unde a devenit foarte activă în ultima vreme, după divorț, mai multe instantanee în care fanilor le este greu să o recunoască. Pare să se fi schimbat peste noapte, iar fanii sunt convinși că și-a vândut și ea sufletul bisturiului.

Mai mult, aceștia o compară cu Loredana Groza, care și ea e complet schimbată din aceeași cauză. “Doamne, aşa arăţi mai nou? Operaţiile nu cred că trebuia să-ţi schimbe trăsăturile iniţiale…”, ”De nerecunoscut, ești de nerecunoscut, erai o femeie frumoasa, păcat”, ”Dacă nu citeam cine e, nici nu o recunoşteam! Păcat!”, ”Erai mult mai frumoasă înainte, îmi pare rău, dar nu te-am recunoscut, eşti schimbată total, nu îmi vine să cred că eşti Anca Ţurcaşiu pe care o ştiam”, ”De ce să vrei să nu mai fii tu?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la o fotografie în care Anca Țurcașiu se află într-un leagăn.

”Nu îmi place noua Anca Ţurcaşiu, păcat ca te-ai urâţit şi tu. Nu ştiu ce vă trece prin cap să vă pociţi aşa Te-ai deformat. Mare păcat ca erai naturală și erai ok. Te-ai lucrat şi tu precum Loredana….cred ca nici voi nu vă mai recunoaşteţi, noroc, cu cărțile de identitate” – e un alt comentariu în care vedeta în vârstă de 51 de ani este pusă la zid.

Cum se simte vedeta la 51 de ani

Zilele trecute, când a împlinit 51 de ani, Anca Țurcașiu declara pentru Playtech: “Mă simt foarte bine în pielea mea, la 51 de ani.

Aşa, ca un element de divertisment, pot să vă spun că pe tort am pus cifrele 1 şi 5, dar nu în ordinea în care ne-am fi aşteptat, adică 51, ci invers, 15. Şi am făcut asta nu fiindcă vreau să-mi ascund vârsta. Nu am cum aşa ceva. Pe de altă parte, sunt conştientă că sunt încă o femeie care mai are ceva de spus”.

Ce spunea Anca Ţurcaşiu despre operaţiile estetice în urmă cu câţiva ani

Anca Ţurcaşiu spunea, în urmă cu 9 ani, pe când avea 42 de ani, că nu este de acord cu operaţiile estetice şi că o femeie ar trebui să îşi accepte vârsta. „Înfrumuseţarea asta… ne chinuieşte aiurea! E o chestiune venită de la nebunia asta cu perfecţiunea din şapte mii de reviste.

Suntem lăsaţi să fim diferiţi, suntem lăsaţi să îmbătrânim, iar să tragi cu disperare să arăţi la 60 de ani ca la 30 e ceva nefiresc.

Eu stau în oglindă cinci minute. N-am operaţii estetice şi nici n-aş apela la aşa ceva. O mare greşeală a femeilor este aceea de a nu te accepta aşa cum eşti. Nu e normal să fii nefericit, să suferi că ‘vai, mi-au apărut nişte riduri!’. Ne îmbogăţim cu atâta maturitate. În fiecare an ce trece devii mai bogat.

Aspectul fizic e important în meseria pe care o ai, dar contează să fii fericit. Apreciez naturaleţea şi a fi împăcat cu tine că e OK. Atunci când ai un rol, trebuie să apelezi la nişte metode, dar nu aşa, aiurea”, spunea Anca Ţurcaşiu pentru ziarul Ring, în 2013.

Citește și:

O fotografie cu Andra și Andreea Bălan a cucerit internetul. Legătura neștiută dintre cele două artiste

Oana Lis pregătește deja camera copilului pe care urmează să îl adopte: „Va avea peste doi ani, nu va fi un bebeluș”