“După 35 de ani, am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură, uitându-mă la tv. Am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preţ, am vorbit cu o prietenă şi a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roşii de Revelion şi am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis că 2021 va fi cel mai bun an din viaţa mea”, a povestit Anca Ţurcaşiu în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D.

Artista recunoaşte că a învăţat multe lecţii în anul care a trecut, iar după despărțirea a suferit atât de mult încât a slăbit opt kilograme.

anca-turcasiuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Am învățat multe lecții în anul care a trecut și nu vreau să mă mai agăț de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă niște timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorț. Am citit cărți motivaționale și vreau să-mi redecorez și casa”, a spus Anca Țurcașiu la Teo Show, de la Kanal D.

Citește și:

O recunoști? Avea să devină una dintre gimnastele noastre de top! A știut de mică ce vrea să facă în viață

Drama prin care a trecut Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”. Doctorii au spus că va fi o legumă toată viața